Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Haveborde

Én af de ting, der bør være til stede i enhver have, er havemøbler. Disse gør det muligt og behageligt at opholde sig i haven i længere tid, ligesom de giver mulighed for at spise i haven, at tage sol og at slappe af, mens man sidder eller ligger blødt og behageligt. By Hornsleths sortiment af havemøbler består af lænestole, stole, bænkesæt, liggestole og en daybed.

Slidstærke materialer

Fælles for alle havemøbler i sortimentet er, at de består af slidstærke materialer, der er særdeles holdbare, og som tåler brug. Størstedelen af vores havemøbler er fletmøbler, der er lavet af naturproduktet rattan, som er et stærkt og fleksibelt materiale. Møblerne er lakerede, hvilket gør, at de ikke kræver vedligeholdelse. Vores havemøbler i bambus er også slidstærke grundet bambus’ beskaffenhed. Derudover er disse meget moderne, fordi bambus på nuværende tidspunkt er in, og fordi det er et materiale, der aldrig går af mode. Flere af vores møbler indeholder puder eller stof, hvilke naturligvis bør holdes væk fra vand.

Havemøbler til terrassen

Terrassen er beregnet til afslapning og familiært samvær, hvorfor denne naturligvis også kræver møbler, man kan opholde sig i. Såfremt man ønsker at have mulighed for at spise på terrassen, anbefaler vi vores bænkesæt, der består af et sort bord en to bænke i et sæt. Hvis man vægter det højt, at møbler er komfortable, anbefaler vi vores stole i rattan, fordi de er gode at sidde i. Vores stol med skuffe er beregnet til at sidde oprejst i, mens vores lænestole er mere beregnede til afslapning. For den ultimative komfort anbefaler vi kombinationen af en lænestol og en, som giver den ultimative komfort, fordi det gør det muligt at slå fødderne op og at hvile dem.

Afslapning i haven

Der findes ikke meget bedre end at tage en lur i eftermiddagssolen, når man kommer hjem efter en lang dag. Dette er havemøbler oplagte til. I vores sortiment findes en daybed og liggestole i bambus, hvilke gør en omgang afslapning muig. Liggestolene fås i to farver, så det er muligt at vælge den stol, der passer bedst til havens omgivelser. De er behagelige at ligge i, fordi deres stof er blødt. Det samme gør sig gældende for vores daybed, som er en af de havemøbler, der er sværest at undvære. Dette skyldes især dens mange brugsmuligheder, da den kan bruges til alt. Den kan med fordel også anvendes indendørs i hjemmet, hvor den giver ekstra siddepladser eller mulighed for en ekstra opredning, når der kommer gæster på besøg.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom