Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Spejle

Hvis der er én ting i boligen, vi kigger på ofte, er det spejle. Spejle findes ofte i mange rum i boligen, da de både kan være til at finde i stuen, entréen, soveværelset, børneværelset og selvfølgelig badeværelset, hvor det kan være svært at forestille sig, at det er muligt at undvære et spejl. De bruges til alt fra påklædning til at sætte hår og lægge make-up - og oftest er noget af det sidste, vi foretager os, inden vi skal ud af døren, at kigge i et spejl.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Stilsikre farver og materialer

Spejlenes rammer findes i egetræ, jern, messing, guld og kobber, hvilket er stilsikre farver og materialer, der er slidstærke og flotte at se på. De anderledes farver giver et moderne og skandinavisk udtryk, som er eftertragtet i al boligindretning for tiden. Spejlene med en ramme i messing gør sig især godt i en boligindretning med varme og naturlige farver, mens spejlene med rammer i kobber er gode sammen med pastelfarver på grund af deres rolige og let rødlige nuance. Jern har i lang tid været en af de største trend i boligindretningen, hvorfor et spejl med en sådan ramme også er et godt og sikkert valg.

Forskellige størrelser

Vores udvalg af spejle består af størrelser fra 35 x 50 centimeter til 60 x 163 centimeter, hvilket betyder, at du altid kan finde et spejl til det formål, du skal bruge det til, hos os. Alle er de, på grund af deres karakteristiske farver og gode materialer, helt i tråd med den skandinaviske stil, der præger hele vores udvalg af interiør til boligen.

Forstør rummet med spejle og refleksioner

Brugen af spejle er en let og hurtig måde at snyde et rum større, fordi det giver en illusion af, at der er mere plads, end der i virkeligheden er, fordi de spejler lys. Især er vores udvalg af gulvspejle gode til dette formål, fordi deres længde skaber en illusion af, at der er højere til loftet, end der er. Ligeledes er vores største spejle velegnede til dette formål, fordi deres store størrelse fremstår rummet som både længere og bredere, hvis det placeres på en endevæg. Effekten er størst, hvis man vælger et spejl med en smal og diskret ramme som eksempelvis vores spejle med rammer i jern, messing, guld eller kobber.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom