Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Brugskunst

I denne kategori finder du dekorativt interiør til boligen, som er med til at sætte præg på dit hjem. Kategorien indeholder alle former for brugskunst, hvorfor du er sikker på at finde produkter, der kan skabe lige præcis dét udtryk i dit hjem, du ønsker. Sortimentet består af produkter af god kvalitet og flot design, som er lidt mere lækre, lidt mere graciøse og meget mere uimodståelige, end meget andet brugskunst er. Indholdet i denne kategori giver din boligindretning kant og et lækkert og luksuriøst nordisk udtryk, som er eftertragtet netop nu.

Filtrer

Få naturen ind i boligen

Kendetegnende for vores brugskunst er, at det, med dets tilstedeværelse, får elementer fra naturen ind i boligen. Dette skyldes produkternes design og udformning, men det skyldes mindst lige så meget de materialer, de er lavet i. Udvalget består blandt andet af en lokkeand i træ, en bogstøtte udformet som en træsko, fjer, konkylier, gedeskind og horn, hvilket alle er elementer, vi genkender fra naturen. Sådan brugskunst er en nem måde at skabe liv i boligen på, ligesom det er med til at gøre boligen hjemlig og at give den et anderledes udtryk, som får den til at skille sig ud fra mængden.

Nordisk design og smukke materialer

Fælles for al vores brugskunst er, at de har et nordisk design og består af kvalitetsmaterialer i afdæmpede farver såsom grå og sort. Materialerne spænder fra messing og træ til glas, ligesom fjer, horn og konkylier også er til at finde. At der findes så mange forskellige materialer i vores udvalg af brugskunst er en bevidst beslutning fra by Hornsleths side, fordi vi kender til vigtigheden af at kombinere smukke materialer, og hvilken betydning dette har for helhedsindtrykket. En kombination af forskellige materialer er nemlig med til at give et stilrent og eksklusivt design, hvilket vores udvalg af brugskunst sørger for.

Detaljer, detaljer, detaljer

Det er detaljen, der gør forskellen i boligindretning. Det samme gør sig gældende for detaljerne i den brugskunst, der anvendes i boligindretningen, fordi selv små detaljer i denne har betydning for din boligs fremtoning. Hos by Hornsleth finder du derfor brugskunst, som er valgt ud fra deres smukke detaljer. Eksempelvis er vores konkylier dekoreret med et smukt og detaljeret mønster, vores horn har flotte effekter, og vores udvalg af fade har smukke håndtag og fine dekorative udskæringer.

Indret med glas og skind

Især er materialet glas til at finde i vores udvalg af brugskunst. Vores brugskunst i glas består af glasklokker med dekorative metalbunde, som kan udsmykkes med planter, lyskæder eller andre dekorative elementer. Disse er anvendelige hele året, fordi de i juletiden kan det pyntes med grankogler og julepynt, mens de kan dekoreres med påskeæg og påskeliljer omkring påske. Også materialet skind er til at finde i vores sortiment i form af et beige gedeskind, som kan bruges til at have liggende på gulvet, på sofaen eller over ryggen på en lænestol eller en spisebordsstol. Dette giver, ud over bedre komfort, et anderledes og mere råt udtryk til det rum, det placeres i.

Horn og fjer i indretningen

Det er formentlig de færreste, der forbinder horn og fjer med elementer i indretningen. Dette bør ikke være tilfældet, da begge dele er yderst dekorativt brugskunst. I vores sortiment findes polerede horn i forskellige størrelser, som kan bruges til dekoration af spisebordet, vindueskarmen eller reolen. Hornene har et anderledes og eksklusivt look og bringer naturen ind i hjemmet på bedste vis. Det samme gør sig gældende for fjer. Vores udvalg af fjer består af gåsefjer og en krukke af glas med en fjer, hvilket er to forskellige måder at dekorere med fjer på.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom