Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Find inspiration - Et udvalg af vores bestsellere

byHornsleth.dk - En af Danmarks førende webshops indenfor salg af møbler og interiør til din bolig.

byHornsleth vil gerne byde dig rigtig hjertelig velkommen til en af de førende online shop, hvor du kan drømme dig hen i alt fra vitrineskabe, sofaer, sofaborde, stole, biopejse, indretning til butik, boligindretning, brugskunst og meget mere til din bolig. Vores mission er at holde en rød tråd på shoppen, med møbler og interiør i dansk design i den nordiske stil, til fornuftige priser så alle kan være med.

Nordisk design fra Danske og udenlandske brands

Vi har samarbejde med et bredt med de mest populære brands fra ind og udland. Du vil kunne nikke genkendende til brands som Hübsch Interiør, Broste Copenhagen, Bloomingville, Trademark Living, Madam Stoltz, Fuhrhome, Le Feu Fires og det forholdsvis nye mærke KAS Kopenhagen som vi har store forventninger til. Det hollandske brand BePureHome og deres sofaer sender vi i stor stil rundt i det ganske land. De er blevet utrolige populære, fordi du får en billig sofa og/eller en billig lænestol i høj kvalitet.

Det gav mening at tage det danske brand FuhrHide med i porteføljen med deres lækre lædertasker i en høj kvalitet. Du kan derfor nu finde rejsetasker, sportstasker, computertasker til både ham og hende i webshoppen.

Efterspørgslen på hvide møbler er stor og specielt i den lidt romantiske stil. Af den årsag kan du se på det store sortiment fra Nova Solo hvor du kan vælge mellem stereobænke, kommoder, skænke, reoler og skabe og ikke mindst deres populære kurvestole.

Ved indretning af dit hjem, er det gerne de små ting som lamper, det helt rigtige pude i en fin farve og størrelse, den bløde plaid til sengen, skindet til caféstolen eller bare det rigtige spejl til badeværelset, der gør hele udtrykket perfekt. 

Det kan godt være lidt trivielt at komme ud i hjem hvor du bare ser de samme produkter fra Ikea eller Ilva. Derfor lægger vi også kræfter i at kunne tilbyde dig gode og billige kvalitets møbler som kun kan købes hos byHornsleth. Specielt er vi rigtige gode i sorte vitrineskabe som du ikke finder andre steder.

Gratis fragt og levering

Du får alle ordrer over kr. 499,- leveret gratis i hele Danmark. Har du købt et større og tungt møbel tilbyder vi som nogle af de få, at du kan tilkøbe opbæring af produktet. Større produkter leveres til det vi kalder ”kantsten” og mindre produkter til nærmeste GLS Pakkeshop. Ordre som leveres til ”kantsten” eller første hoveddør leveres af fragtmand som ringer inden levering. Så vidt mulig søger vi for at du har mindst muligt at gøre med modtagelse af din ordre.

Se på varen i vores Showroom

Det kan være svært at købe et produkt via internettet og mange vil gerne se produktet inden der bliver trykket ”KØB” og mange webshop sælger on-line uden at tilbyde kunder at se produktet fysisk. Dette er vi ikke tiltaler af. Derfor har vi showroom i Hvidovre, hvor vi tilbyder fremvisning (efter aftale) af vores mest populære produkter.

Virtuel fremvisning af varen inden du køber

Har du ikke mulighed for at besøge os laver vi gerne en virtuel fremvisning. Det vigtigste er at du får bedst mulig information om et produkt. Derfor er alle produkterne på vores hjemmeside er billedsvarende og bliver underbygget af produktbeskrivelse og evt. videoer fra Youtube.

Find møbler på de sociale medier

Du kan også finde inspiration til dit hjem via vores Pinterest, Facebook eller Instagram sider.
Ønsker du at få oplyst om gode tilbud, lagersalg, nyheder o.l. kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi ønsker dig en god rejse gennem vores hjemmeside. Er der produkter fra et brand du ikke kan finde, så kontakt os endelig og vil gøre alt hvad vi kan for at skaffe det hjem til dig.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom