Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hylder

I denne kategori finder du de fineste hylder med mange stilfulde og elegante detaljer. Hylderne er både stilrene og funktionelle overalt i boligen. Brug hylderne i stuen til bøger, planter og nips. I badeværelset til cremer, parfumer og makeup og i soveværelset til smukke billedrammer og lys.
Vi har flere forskellige hylder fra forskellige anerkendte designbrands. Find blandt andet hylder i messing, marmor, træ, og jern.

 

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Den funktionelle boghylde

Gode hylder er vigtige i indretningen når man skal skabe et personligt og stilfuldt hjem. Bøger giver en hyggelig stemning og siger noget om den person der bor i hjemmet. Brug hylderne til at stille dine ynglingsbøger frem. Brug også hylderne i børneværelset og dit eget lille børnebibliotek, hvor dine børns bøger bliver udstillet. Så får man virkelig fokus på læsning og gode hyggestunder med godnatlæsning.

Hylden til alle rejseminderne

Hylder kan også være brugbare og funktionelle når man skal udstille og fremvise ting man er særligt glad for. Især rejseminder skaber personlighed i boligindretningen, placér den flotte vase, den unikke træfigur eller de fine rejsebilleder på hylden og nyd de gode minder.

 

Hylden til krydderier og køkkenredskaber

Vores elegante hylder kan også bruges i køkkenet til lækre krydreolier, krydderiglas og glas med syltede grøntsager. Du kan også lave din egen krydderiskov og placere et lyst og venligt sted i køkkenet, så du hele tiden har friske og lækre krydderier til madlavningen. Hylderne har mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱