Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Inventar

Når du skal købe inventar til en butik, café, restaurant eller anden form for forretning, er det afgørende, at du bruger tid på at overveje, hvilket butiksinventar der er det rigtige for dig. Valget af butiksindretning har nemlig stor betydning for, hvordan en butik fremstår, hvilke kunder den tiltrækker og mere til. Hos by Hornsleth finder du alt, du skal bruge til komplet butiksindretning med et skandinavisk udtryk. Vores inventar giver en indretning med masser af lys, lette materialer samt lyse og naturlige farver. Kendetegnende for vores butiksinventar er, at det er inspireret af det industrielle - og det romantiske look. Nederst kan du læse om rabataftaler ved køb af en større mængde butiksinventar.

Udstil dine varer i en udstillingsmontre

Uanset hvilken form for forretning, du skal bruge butiksinventar til, er det en god idé at investere i udstillingsmontrer, som kan vise finde varer frem. Varer, der er præsenteret flot, har i mange tilfælde større sandsynlighed for at blive købt. Hos by Hornsleth finder du flere forskellige udstillingsmontrer i glas. De bruges i mange butikker, men de er også populære på udstillinger eller i showrooms, hvor butiksejere bruger dem til at udstille smykker, tasker og andre accessoirers på en flot og præsentabel måde.

Alt i dekorativ indendørs belysning

Når man skal indrette en forretning, er det afgørende, at man sørger for, at der er den rette belysning. Leder du efter indendørs belysning til en restaurant eller en café, bør lyset være en anelse dæmpet, mens der bør være meget lys i en tøjbutik eller en frisørsalon. Hos by Hornsleth finder du alt i dekorativ indendørs belysning. Belysningen dækker over rå gulvlamper med et industrielt look, smukke lamper i træ, lamper i tråd og bomuld samt romantiske lysekroner, der stråler om kap med solen. At vælge dekorativ belysning som en del af sin butiksindretning er med til at sætte prikken over i’et.

Præsentér dine varer på bedst mulig vis

Er det en butik, der sælger tøj eller accessories, du er på udkig efter butiksinventar til, er et tøjstativ uundværligt. Et tøjstativ ser eksklusivt ud og gør dit udvalg overskueligt og let tilgængeligt for dine kunder. Driver du en restaurant, café, frisørsalon eller en anden forretning, kan et tøjstativ bruges til opbevaring af dine kunders overtøj. Også her giver det et eksklusivt udtryk, fordi der er noget specielt over at kunne hænge sin frakke på et tøjstativ frem for på en knage på væggen. Skal din butiksindretning bære præg af vintage interiør, som er på mode nu, finder du hos by Hornsleth tøjstativer med dekorative udskæringer ved dets fødder samt krummelurer og gammeldags prisskilte.

Alt i siddepladser til din forretning

Du får også brug for siddepladser, når du går i gang med indretningen af din butik. Er det til en restaurant eller café, er stole og borde et af de bærende elementer, mens det i en butik både er en god idé og dekorativt. Hos by Hornsleth finder du mange forskellige siddepladser til din butik. Udover stole, cafestole og bænke finder du også alt i diske og barer. Inventaret kan kombineres på kryds og tværs, så du kan skabe den helt rette butiksindretning i din forretning.

Rabat ved køb af en større mængde butiksinventar

Hvis du ønsker at købe butiksinventar i større mængder hos os, er vi parate til at tilbyde dig en god rabataftale. Det gør vi, fordi vi mener, at vores butiksinventar skal være til at komme til for penge, selvom det er store mængder. Muligheden for at opnå rabat ved køb af en større mængde inventar hos os gør det muligt for dig at få råd til skabe og reoler, stole, borde, bænke samt lamper, tøjstativer og udstillingsmontrer på én gang. Kontakt os på by@hornsleth.dk for mere information herom.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱