Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Le Feu

Le Feu er vores forhandler af de smukke og stilrene biopejse. Siden opstarten i 2006 har missionen været at skabe hygge og stilrene, samt unikke løsninger til hjemmet. I denne kategori finder du de smukkeste sorte og hvide biopejse som passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Biopejsene er lavet på en sådan måde at de er meget nemme at håndtere i hjemmet. Se de flotte biopejse og bliv inspireret til hvordan du skaber et hyggeligt skandinavisk hjem.

 

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Le feu har mange års erfaring

Gennem flere år har Le feu designet og udviklet deres bestseller, som er deres kuppelformede biopejs. Deres mission har hele tiden været, at udvikle et produkt der er nemt at håndtere, men også skaber hygge og glæde.
Biopejsene har en størrelse så den både passer i huset, sommerhuset, men også i lejlighederne.

Biopejsens mange muligheder

Fordi biopejsene er så gennemtænkt i deres design og udtryk, så har man mange muligheder når man vælger biopejsen som varmekilde. Vælger man en lofthængt biopejs, kan man hvis man ønsker, også tilkøbe en fod og have den fritstående. Således kan man afveksle imellem en lofthængt og stående biopejs alt efter hvad man ønsker. Man kan også købe biopejsene på de smukkeste fødder lavet af træ.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱