Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Møbler

Møbler har flere funktioner; dels er de praktiske, og dels er de med til at give dit hjem det udtryk, du ønsker, det skal have. Grundlæggende set er de grundstenen i vores hjem og i vores indretning, da det er ud fra disse, vi tilfører interiør og brugskunst, som er med til at understrege det udtryk, møblerne giver. Selvom de er nødvendige at have, behøver det ikke at være ensbetydende med, at de skal have et kedeligt og udtryksløs udtryk. Hos by Hornsleth fører vi et stort udvalg af flotte møbler til alle rum i boligen, som har et moderne og skandinavisk udtryk.

Et skandinavisk udtryk - Nordisk design

Fælles for alle vores møbler er, at de har et skandinavisk udtryk, som er meget populært i dag. Det skandinaviske udtryk består af afslappet indretning med massere af lys, indretning med naturens farver og lyse farver, men hvor også kontrastfarver er til stede. Dette kendetegner også møblerne i vores sortiment, der består af produkter i naturens farver, i lyse rolige farver og i kontrastfarven sort. Fælles for alle vores interiør er, at det har et let udtryk, og at det ikke tynger rummet med deres tilstedeværelse, hvilket mange møbler kan have tendens til at gøre.

 

Kvalitetsmøbler

Møbler er ofte en stort post i budgettet, og det kræver både opsparing og nøje overvejelse, før man foretager et køb. Netop derfor sætter vi en ære i at sælge produkter, som er i en god kvalitet, der får dem til at holde længe, så de bliver en fornuftig investering. Alle vores produkter er af et solidt håndværk, der er både slidstærkt og holdbart. Dette er især vigtigt, når man har børn i hjemmet, eller når interiøret bruges ofte. Vores møbler består blandt andet af produkter med elementer i kvalitetstræ, marmor og glas, som er stærke og flotte materialer.

 

Møbler til alle rum

Vores sortiment består af produkter til alle rum i boligen. I vores sortiment findes blandt andet borde til alle til alle formål; vi har spiseborde, sofaborde og borde beregnet til interiør, hvor du kan sætte dit præg på bordet. Det samme gør sig gældende for vores udvalg af stole, som både består af spisebordsstole og lænestole samt bænke og taburetter. Vores udvalg af sofaer indebærer sofaer i klassiske og afdæmpede farver, der er i tråd med det skandinaviske udtryk, vi er kendt for. Vores udvalg af reoler og skabe har et let udtryk, der også stemmer i overensstemmelse med det nordiske udtryk.

Flotte farver i indretningen

Vi har ofte tendens til at vælge møbler i klassiske farver såsom sort og hvid eller i mørke træfarver. Dette kan ofte give et ens og neutralt udtryk. Derfor består vores sortiment af møbler i rolige farver såsom lysegrå, mørkegrå, lyseblå og i et bredt udvalg af naturens farver bestående af møbler i egetræ og elmetræ samt møbler i materialerne messing, glas og marmor i flere forskellige smukke farver. De rolige farver giver en smuk indretning, som er behagelig at opholde sig i, og som er utrolig flot at se på.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱