Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Om By Hornsleth

Jeg er Carsten Hornsleth, og er indehaver af ByHornsleth.dk. Det er mig der tager telefonen når du ringer, det er mig der besvarer dine mails, når du skriver til os, og det er mig du møder, når du besøger vores showroom.

 

Jeg brænder for at give dig møbler i god kvalitet, et luksuriøst design og flotte farver.

Kvaliteten er meget vigtigt for mig, fordi jeg er af den overbevisning, at interiør skal kunne holde til at blive brugt, og det skal kunne holde mange år frem, samtidig som møblerne gerne må være elegante og stilfulde. Derfor finder du kun nøje udvalgte produkter og brands i min webshop.

Vi har et udpluk af vores mest gængse varer, som du kan du se i vores showroom på Kanalholmen 14 V i Hvidovre (hvor vi også har et lille lager), hvor der også er mulighed for at afhente nogle af produkterne. De produkter der er vist i showroomet, er markeret med ‘Se i showroom’, som vist herunder.Vi har fjernlager på forskellige lokationer i Danmark, som gør, at vi kan tilbyde hurtig levering, så fremt varen er på lager.

Besøg i showroomet og/eller afhentning af varer, kræver, at du booker en aftale. På den måde, kan jeg give dig den bedst mulige service, når du er her.

 

 

For møblerne er ikke det eneste jeg går op i.

Jeg brænder også for at give dig den bedste rådgivning og købsoplevelse, når du handler hos os, så du får taget en beslutning på et oplyst grundlag, når du investerer i nye møbler.

Kontakt mig her og book en aftale


Med mig på teamet har jeg Nicki Frandsen og Trine Tømmerås.

 

Nicki er freelance forretningspartner og udvikler. Han hjælper mig med at holde webshoppen opdateret på teknikken således, at det bliver så nemt for dig at bestille som muligt.

Derudover er han med til at forretningsudvikle og en sparringspartner, der hjælper mig med, at kigge på fremtiden og hvordan vi fortsat kan levere møbler af høj kvalitet i nordisk design til dig.

Han er en erfaren herre, der kender hele processen forbundet med at drive en webshop, så han er god at have på holdet, når vi skal give dig en god købsoplevelse.

Er du blevet nysgerrig på hvem Nicki er, og hvad han tilbyder, så finder du ham på nickifrandsen.dk

 

 

Trine hjælper mig med nyhedsbreve, blogindlæg og sociale medier, så vi får præsenteret produkterne for dig, på bedst mulig måde og at du får al den information du har brug for.

Lige som Nicki, har Trine også lang erfaring med webshop, så hun ved hvad der skal til, for at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Ud over det, tilbyder hun kurser i Mailchimp, WordPress websites, WordPress service og hosting af dit website og e-mail.

 

Du finder hende på trinetoemmeraas.dk

 

 


Følg os på de sociale medier

 

Du finder os på Facebook, Instagram, YouTube og Pinterest, hvor vi viser nyheder, tilbud og smukke indretningsløsninger, så du kan blive inspireret til indretningen af din bolig.


Få vores nyhedsbrev tilsendt

Bliv en af de første der modtager nyheder om møbler, inventar og brugskunst direkte i din indbakke.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Kurven er tom