Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Om os

Carsten Hornsleth - indehaver
Liselotte Nissen - indkøb
Mette Borg - grafik
Gitte Olrik - webdesign
Carsten Hornsleth
Indehaver
Liselotte Nissen
Indkøb
Mette Borg
Grafik
Gitte Olrik
Webdesign

by Hornsleth blev stiftet på baggrund af vores store passion for interiør til boligen. Vores passion startede mange år tilbage og har altid været en stor del af vores liv, som vi altid har vidst, vi ville mere med end blot at dyrke det hobbyplan. Vi har altid ønsket at kunne dele vores passion for interiør til hjemmet og haven med andre, hvorfor vi startede by Hornsleth, hvor vores kunder kan købe alle de produkter, vi brænder så meget for. Med by Hornsleth sørger vi i dag for, at vores kunder får mulighed for at indrette sig i en skandinavisk stil med vores brede udvalg af interiør, da især skandinavisk indretning står os meget nært.

Har du brug for hjælp eller har spørgsmål til os er du velkommen til at skrive en mail på info@byhornsleth.dk eller kontakte os på telefon +45 3842 4466

 

Vores værdigrundlag - kvalitet, design og naturlige farver

Hos by Hornsleth bygger vores værdigrundlag på tre kvaliteter, som går igen for al vores interiør: god kvalitet, et luksuriøst design og flotte farver. Kvalitet er vigtig for os, fordi vi er af den overbevisning, at interiør skal kunne holde til brug, og at det skal kunne holde mange år frem. Det luksuriøse design afspejler sig i vores produkters udtryk, som alle sammen er elegante og stilfulde, men som hverken er kedelige eller trivielle, da hvert eneste produkt har små detaljer, der gør, at det er noget helt særligt.

Al vores interiør findes i flotte farver, som giver indretningen kant, og som gør, at det skiller sig ud fra mængden. Vores værdigrundlag, som vi sætter stor ære i at overholde, betyder, at du ikke finder produkter hos os, som størstedelen af din familie, venner eller kollegaer også har, og at ingen af vores produkter ligner de produkter, der produceres i massevis på samlebånd af landets største møbelkæder. Dette betyder, at du hos os får interiør, der skiller sig ud fra mængden, og som ikke ligner det, alle andre har.

 

Et skandinavisk udtryk

Fælles for al vores interiør er, at det har et skandinavisk udtryk, der netop nu er i stil med tidens trends, men som er et klassisk udtryk, der er moderne mange år frem. Det skandinaviske udtryk indebærer afslappet indretning med masser af lys. Den skandinaviske indretningsstil skabes med møbler og brugskunst i naturens farver samt i lyse og rolige farver, men indeholder også enkelt interiør i kontrastfarver såsom sort, mørkeblå eller brun for at bryde med de naturlige og rolige farver samt for at give liv til indretningen.

Det skandinaviske udtryk er at finde i alt fra vores sofaer i grålige toner med lyse træben og vores flettede lænestole i lys rattan til vores naturfarvede bomuldsplaider og lysebrune opbevaringskurve i søgræs. Al vores brugskunst og pyntegenstande er selvfølgelig også i skandinavisk stil, hvilket giver dig muligheden for at indrette en komplet bolig - selv ned i de mindste detaljer.

 

Indretning med flotte og simple farver

Vores interiør består af farver, som passer ind i ethvert hjem grundet deres rolige og afdæmpede udtryk. Farverne består primært af lyseblå, hvid og nuancer af grå, mens også forskellige træsorter er en del af vores sortiment, og som findes i blandt andet vores stole, sofaer, borde og udvalg af opbevaringsmøbler. Vi mener, det er afgørende at have interiør i rolige og afdæmpede farver, fordi det skaber et rum, der er behageligt at opholde sig i, hvor både du og dine øjne får mulighed for at hvile.

Dette mener vi er vigtigt, fordi hjemmet er vores base, hvor vi skal kunne slappe af og komme helt ned i gear, og hvor vi ikke skal forstyrres af for mange inputs. Disse får vi nemlig nok af i vores dagligdag. Vores interiørs rolige og afdæmpede farver giver en oplevelse af harmoni og ro og gør det til behagelige rum at opholde sig i. Det er også muligt at finde interiør i metal, guld, glas og marmor i vores sortiment, ligesom vi har enkelte møbler i mørke kontrastfarver. Disse kan nemt sættes sammen med interiør i afdæmpede og rolige farver, da enkelte genstande i kontrastfarver giver liv til indretningen, ligesom det er en nem måde at skabe personlighed og kant i hjemmet på.

 

Kvalitetsprodukter, som tåler brug

Det er kendetegnende for al vores interiør, at det er lavet i kvalitetsmaterialer, som holder til brug. Dette er vigtigt for os, fordi vi hos by Hornsleth mener, at interiør skal kunne tåle at blive brugt, og at vi ikke skal leve i en bolig, der minder mere om et udklip fra et dyrt boligmagasin end om en beboelig bolig, hvor der er plads til familiært samvær. På trods af vores møblers gode kvalitet og slidstærke materialer, har de et eksklusivt udtryk, som giver dig en flot og luksuriøs indretning.

Alle produkter hos by Hornsleth er lavet i slidstærke materialer i form glas, marmor, træ og bambus, hvilket sikrer, at de kan tåle at blive brugt. Den gode kvalitet betyder også, at alle vores produkter kan bruges i mange år frem. Det gør det til fornuftige køb, du ikke vil komme til at fortryde.

Kurven er tom