Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Boligtilbehør

De små detaljer

I denne kategori finder du interiør og brugskunst i nordisk design til boligindretning. Du finder alle de små detaljer, der gør hjemmet flot og unikt. Udvalget består af plaider, puder, lanterner, lysestager, potter, vaser, kurve, spejle og meget mere, hvilket er genstande, der ikke må undervurderes, fordi effekten af dem i boligen ikke er til at tage fejl af. Kendetegnende for produkterne er, at de sikrer dig en flot boligindretning, og at de derudover er funktionelle. Kategorien har betegnelsen “De små detaljer”, fordi det er produkterne i denne kategori, som giver de sidste detaljer og den sidste finish til din boligindretning.

Dekorativ og funktionel boligindretning

Mange forveksler pyntegenstande med overflødigt og ligegyldigt nips, hvilket er en forkert opfattelse. De er nemlig meget mere end det. Det er dekorativt interiør bestående af kunstgenstande til boligen, som på én og samme tid pynter og har en funktionel funktion, og som derudover gør det muligt at sætte et personligt præg på hjemmet. Dette betyder, at de både opfylder æstetiske og brugsmæssige krav, hvilket selvfølgelig også gør sig gældende for vores udvalg af produkter i denne kategori.

Brugbar boligindretning

Kendetegnende for alle produkter i kategorien er, at det er brugbart. Dette betyder, at det ikke bare er genstande, der pynter uden at have en egentlig funktion. Dette fordi, vi hos by Hornsleth mener, at det er vigtigt, at boligindretning og funktionalitet går hånd i hånd. Eksempelvis kan vores plaider og tæpper bruges, når man ligger på sofaen, vores lanterner og lysestager kan bruges til at lyse rum op og til at skabe en god og hjemlig stemning, vores potter og vaser er beregnede til planter og blomster, mens vores store udvalg af kurve kan bruges til opbevaring.

Giv boligen et nyt udtryk

Brugbare pyntegenstande i din boligindretning er en nem måde at give din bolig et nyt udtryk på, da det hverken kræver en stor sum penge eller meget arbejde. Det gør sig gældende, hvis man skal investere i nye møbler eller i materialer til renovering. Et nyt udtryk kan skabes med nye puder i sofaen, nye lysestager i vinduet, nye potter eller vaser med nye blomster eller planter eller ved at tilføje et spejl eller lignende i rummet. Det nye udtryk kan også skabes ved at tilføje brugskunst i nye stilarter eller i nye farver - eventuelt ved at holde produkterne i farver i samme nuance.

Øje for detaljen

Hos by Hornsleth finder du pyntegenstande specielt udviklet til dekorativ boligindretning, som er valgt ud fra deres smukke detaljer og dekorative materialer. Dette gælder eksempelvis vores knopper og greb til skabe, skuffer eller opbevaringsmøbler, som har fine detaljer, og som findes i mange forskellige materialer og farver. Disse kan erstatte dine nuværende greb på dine møbler for at give dem et anderledes look, hvilket kan være med til at ændre udtrykket i hele rummet på en let og billig måde. Det samme gør sig gældende for vores udvalg af potter og vaser.

Indretning af dagligstuen

I kategorien finder du blandt andet et stort udvalg af interiør til dagligstuen. Vi fører både plaider og puder, som kan være med til at give din sofa et nyt udtryk. Puderne og plaiderne er på én og samme tid praktiske og flotte. Det praktiske består i, at plaider og puder gør det mere komfortabelt at sidde i sofaen, mens det flotte består i, at de giver liv og nyt udseende til sofaen. Nye puder og plaider er en nem og hurtig måde at skabe en illusion af, at du har investeret i en ny sofa.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱