Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Tæpper

Tæpper er en del af indretningen, som mange har tendens til at glemme, fordi de tager dem for givet. Men tæpper i indretningen kan meget mere, end man umiddelbart skulle tro. De er med til at skabe et hjemligt udtryk og at skabe liv, ligesom de er både praktiske og behagelige at have i hjemmet. I denne kategori finder du vores udvalg af tæpper. Udvalget består udelukkende af produkter i meget høj kvalitet lavet i solide og behagelige materialer, der holder længe. Udvalget består af tæpper med flere forskellige udtryk, så du er sikker på at finde lige præcis dét tæppe, du har brug for.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Skab et hjemligt udtryk

Det kan ofte vores svært at få skabt et hjemligt udtryk i sit hjem, hvis man skal indrette fra ny, hvis man har renoveret sit hus, eller hvis man er nybyggere og skal starte helt fra bunden. Især er dette svært i disse tider, hvor mange af os bor i hjem med en nordisk stil, som ofte kan virke kold på grund af dens meget minimalistiske udtryk. Dette problem kommer noget så simpelt som tæpper til livs, fordi de er med til at skabe et hjemligt udtryk. Det gør sig gældende ved anvendelsen af både plaider og gulvtæpper til at have liggende i henholdsvis sofaen og på gulvet.

 

Tæpper i boligindretningen

Tæpper er en nem måde at sætte præg på sin boligindretning. Vores udvalg består af bomuldstæpper, kludetæpper, lædertæpper og plastik i mange forskellige farver og mønstre og dækker derfor både bomuldstæpper til at have liggende over armlænet på sofaen og kludetæpper og lædertæpper til at have liggende på gulvet i køkkenet, stuen, entréen eller under spisebordet. Dit valg af tæppe præger stilen i dit hjem, da de både kan være med til at skabe et mildt udtryk, et stringent udtryk eller et anderledes udtryk, som passer til lige præcis din stil i hjemmet.

 

Tæpper skaber liv

Brugen af bomuldstæpper og gulvtæpper er en nem og billig løsning til at skabe liv i boligen. De giver et indtryk af, at der er liv i hjemmet, og at hjemmet bruges til familiært samvær. Med deres farver og mønstre er de med til at skabe liv, som giver kontrast til hjemmet, og som giver det personlighed og varme. Et farvet eller et mønstret tæppe kan pifte selv den mest enkle sofa op eller kan skabe liv til et helt rum, mens en flot kludetæppe i entréen er med til at byde både resten af familien og gæster velkomne, så snart de træder ind i hjemmet. Udover at skabe liv er tæpper både praktiske og behagelige at have i hjemmet.

 

Afgrænsning af rum

Gulvtæpper er en nem måde at afgrænse, opdele eller samle rum eller afdelinger af rum på, da de er ideelle til formålet. Hvis du har en stor stue, der både indeholder sofaafdeling og spisestue i ét, kan disse to afdelinger opdeles ved brugen af gulvtæpper. Dette får rummet til både at virke større og mere overskueligt, fordi det opdeler de forskellige afdelinger. Udover dette kan gulvtæpper være med til at samle rum, der er indrettet med møbler, der er svære at forene. Dette kan gøres ved at placere ét stort gulvtæppe midt i rummet eller ved at vælge farver på gulvtæpperne, der er ens.

 

Behageligt underlag

Udover at tæpper er flotte og giver dit hjem et anderledes udtryk, er det et behageligt underlag at gå på. Der findes ikke noget bedre end at smide skoene og træde ud på et blødt gulvtæppe, når man kommer hjem fra arbejde, eller at gå på et kludetæppe når det er fodkoldt i hjemmet i vintermånederne. Dette betyder, at gulvtæpper - udover at være et flot designmæssigt valg - også er et praktisk og behageligt valg, som alle i familien vil få glæde af. Det samme gør sig gældende for vores bomuldstæpper, der er behagelige at have over sig.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱