Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Kludetæpper

Kludetæpper er lidt mere spraglede end mange andre tæpper, hvorfor et sådant tæppe er et oplagt valg, hvis du har et ønske om at få mere liv og flere farver ind i boligen. På trods af deres mange farver er de stadig i tråd med den skandinaviske stil, som gør sig gældende for al interiør og brugskunst hos by Hornsleth. Kendetegnende for vores udvalg af kludetæpper er, at de er smallere og mere aflange end vores andre tæpper, hvilket gør dem velegnede til smalle steder i boligen som eksempelvis i entréen.

Kludetæpper - hvad er det?

Kludetæpper er forholds små og aflange gulvtæpper, som er beregnet til at ligge på alle typer af underlag i huset; trægulv, flisegulv og endda gulvtæpper. De er mere beregnede til dekoration af boligen, end de er er beregnet til at opholde sig på, fordi deres formål primært er at udsmykke boligen med farver og flotte mønstre. Når det er sagt, er de naturligvis også behagelige at opholde sig på, fordi de er lavet at bløde og behagelige materialer, selvom dette ikke er deres primære formål. Overordnet set er det kendetegnende for vores udvalg af kludetæpper, at de indeholder flere farver og farvenuancer, end resten af tæpperne i vores sortiment gør.

Tilføj hjemmet farver

På grund af de mange farver og farvenuancer er brugen af kludetæpper en god måde at tilføje boligen farver på. Farver i hjemmet er med til at gøre det mere hyggeligt og behageligt at opholde sig i. Tæppernes lange og smalle design, gør dem oplagte til at bruge i smalle rum eller i rum, hvor der ikke er plads til store gulvtæpper. Dette kan eksempelvis være i entréen, i køkkenet eller på kontoret. Hvis du er glad for farver, anbefaler vi, at du køber et af de mere farvestrålende tæpper, mens vi anbefaler, at du køber et af tæpperne i mere afdæmpede nuancer, hvis du ikke ønsker at skeje for meget ud. På grund af vores store udvalg af kludetæpper det muligt at finde et tæppe, der passer til alle rum i boligen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱