Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Prisgaranti Kundeservice: Tlf. +45 2083 8381

Privatlivspolitik

by Hornsleth vil derfor være nævnt som ansvarlige i privatlivspolitikken.

Denne privatlivspolitik er i overensstemmelse med den nye persondataforordning som træder i kræft pr. 25/5-2018. 

by Hornsleth vil med persondatapolitikken gøre det gennemsigtigt og sikkert for dig som kunde, at bruges vores hjemmeside og service. Hvis der sker store ændringer i denne privatlivspolitik, vil by Hornsleth sørge for at sende en mail ud til dig med de opdaterede ændringer.

Personoplysninger 

by Hornsleth modtager oplysninger fra dig som kunde, til at kunne behandle din ordre, evt. sende nyhedsbrev og gøre din brugeroplevelse bedre med relevant marketing. Dette indebærer:

Navn

Adresse, postnummer, by

E-mail

Telefonnummer

Betalingsoplysninger

Cookies

Ovenstående oplysninger er nødvendige for at kunne behandle din ordre. by Hornslethj behandler som udgangspunkt ikke, ifølge persondataforordning, kategorien af følsomme personoplysninger. 

Hvis du sender mails eller andet, anbefales det, at du ikke sender personfølsomme oplysninger til os uden først at blive bedt af by Hornsleth (evt. ved tilbageførsel af penge for ordre retur eller andet). 

I disse tilfælde vil by Hornsleth have personfølsomme oplysninger, og vil opfylde persondataforordningens retningslinjer om sletning heraf efter endt brug. 

Fragt af dine varer

Når by Hornsleth har sendt dine varer ophører by Hornsleth med at være dataansvarlig. Det er i stedet fragtfirmaet som håndterer dine varer der er dataansvarlig for din pakke. 

Du har mulighed for at kunne “track-and-trace” din pakke når den er på vej, og det er nødvendigt fra by Hornsleth's side, at have oplysningerne dokumenteret, hvis der skulle opstå problemer under forsendelse, såsom forsvundet vare.

Opbevaring af dine personoplysninger

by Hornsleth opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt at opbevare dem. Faktura opbevares i 5 år grundet regnskabsloven som gør at by Hornsleth ved lov er forpligtet til at opbevare dokumentation til regnskab. 

by Hornsleth sletter ikke automatisk din faktura, men du kan altid skrive til os, og vi vil slette din data fra faktura’en. by Hornsleth kan dog ikke slette hele din ordre, grundet regnskabsloven. Som udgangspunkt sker sletning af din oplysninger på faktura ikke automatisk.

by Hornsleth bruger din e-mail til behandling af ordre. Gives der udover dette samtykke til, at by Hornsleth kan give dig besked om nyheder og tilbud, vil disse bruges til opdatering og forbedring af din og andre kunders oplevelse med markedsføring. 

by Hornsleth sender ikke dine oplysninger videre til tredjeparter med intentionen om en kontakt til dig som kunde. 

Databehandleraftaler

by Hornsleth bruger databehandlere til at behandle din transaktion, og har en databehandleraftale med disse. Det er derfor sikkert for dig at betale og overføre penge til os.

by Hornsleth har en databehandleraftale med alle partnere og kan garantere at disse partenere opfylder persondataforordningen. 

Cookies og videregivelse af dine oplysninger

by Hornsleth bruger cookies til at sørge for, at hjemmesiden kan fungere og er derfor nødvendige. Derudover bruges visse cookies også til bedre kundeoplevelse i forhold til direkte markedsføring og der gemmes oplysninger til oprettelse af faktura.

Dine rettigheder

Hos by Hornsleth har du altid mulighed for at kontakte os og bede om at få sendt alle de informationer vi har om dig. Dette vil blive sendt, i et maskinlæsbart dokument, til dig.

Finder du ukorrekte oplysninger om dig selv, kan du kontakte by Hornsleth og bede om udbedring til korrekte oplysninger. 

Du har altid mulighed for at blive slettet, hvis du ønsker dette. Dog vil det i særtilfælde ikke være muligt for by Hornsleth at slette visse oplysninger, hvis der ses en straffemæssig hjemmel for opbevaring af oplysninger. Sletning af dine oplysninger vil ske inden for et 30 dages interval.

by Hornsleth skal samtidig altid leve op til regnskabsloven og derved er det ikke muligt at slette personoplysninger som er nødvendige for by Hornsleth at opbevare grundet regnskabsloven.

Hvis du ønsker at klage over by Hornsleth behandling af dine persondata skal klagen sendes til Datatilsynet.  

Dataansvarlig

Den dataansvarlige hos by Hornsleth

Navn: Carsten Hornsleth 

Adresse: Frederiksvej 28 3.th

By: 2000 Frederiksberg

Mail: by@hornsleth.dk

Telefonnummer 208383881

CVR-nummer 37883018

For at give dig den bedst mulige oplevelse på by Hornsleth.dk bruger vi cookies. Ved at fortsætte på vores site godkender du brugen af cookies.

Kurven er tom

For at give dig den bedst mulige oplevelse på by Hornsleth.dk bruger vi cookies. Ved at fortsætte på vores site godkender du brugen af cookies.