Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Til Haven

Det er ikke kun i vores bolig, vi kan sætte vores præg på indretningen. Også i haven er der mulighed for at sætte sit præg herpå. Til indretning af haven fører vi hos by Hornsleth et udvalg af produkter specielt til dette. Produkterne består af havemøbler, krukker og tilbehør, hvilket dækker alt, du skal bruge til indretning af haven. Indretning af haven er vigtig, fordi vi bruger en stor del af vores tid i der, hvad enten det drejer sig om solbadning i behagelige havemøbler, at hænge vasketøj op på græsplænen, at passer blomsterbedet eller at spise god mad på terrassen.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Giv dig selv din drømmehave

Med ganske få ting kan du skabe din egen drømmehave. Mange har en idé om, at det kræver meget mere, end det gør. Vores udvalg af interiør indeholder alt, du skal bruge. Hvis du drømmer om en have med blomster i alskens farver og i mange forskellige krukker, finder du et bredt udvalg af krukker hos os. Hvis du drømmer om at lave små opsatser eller dekorationer af potter med patina, finder du krukker og meget andet tilbehør hos os, mens du også finder havemøbler. Dette giver dig både lyst til og mulighed for at opholde dig i haven.

 

Skab din yndlingsstil i haven

Der skal ganske få ting til at skabe den have, du drømmer om. Den letteste måde at udtrykke din stil på er med krukker. Vi fører krukker til haven i flere forskellige stilarter, så du er sikker på at finde den type, du har brug for hos os. De kan bruges til både planter eller blomster, hvilket skaber liv i haven. Alt efter dit valg af krukker kombineret med dit valg af plante eller blomst, er du med til at skabe den stil, haven skal udtrykke. Hvis du holder dine valg simple og minimalistiske får du en nordisk stil, hvilken vores varer i denne kategori er inspirerede af.

 

Haven forandrer sig

Indretningen af haven kan være svær, fordi den konstant er i forandring. Derfor er det en fordel at vælge at indrette med krukker, hvori planter let kan skiftes ud, når de er færdige med at blomstre. Udover at haven forandrer sig i løbet af et år, forandrer vores smag sig også. Dette kan være et problem, hvis man året forinden har valgt at investere i nye havemøbler eller andet interiør. Alle produkter fra by Hornsleth har et tidløst udtryk, hvilket betyder, at du kan bruge det år efter år, hvilket gør det til en god investering.

 

Behagelige og praktiske havemøbler

Vores havemøbler består af møbler i det smukke materiale rattan. Rattan er et naturprodukt, som bruges til møbler i flet. Idet materialet er fleksibelt og stærkt, er det et godt produkt at udforme havemøbler i. Materialet kan tåle meget slid og er på én og samme gang behageligt at sidde i på grund af dets fleksibilitet. Rattan i forbindelse med havemøbler er en god kombination, fordi den håndværksmæssige fremstilling giver et særpræg, som ikke ses hos havemøbler i andre materialer. Havemøblerne fås med en hynde eller pude, hvilket gør dem endnu mere behagelige.

 

Kvalitetsprodukter

Al vores interiør til haven er produkter af god kvalitet, som holder længe. Dette gør sig selvfølgelig gældende for både vores krukker, tilbehør og havemøbler. Den gode kvalitet betyder, at du foretager en investering med købet af vores produkter, og at du derfor vil være tilfreds med dem mange år frem. Kvaliteten på produkterne betyder også, at du ikke skal bekymre dig om at tage produkterne i brug, fordi de er udviklede til at kunne tåle megen brug, hvorfor de også er særdeles slidstærke.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱