Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lagersalg

I denne kategori finder du alle de varer i vores sortiment, der er sat ned. De er samlet i denne kategori, fordi det gør det overskueligt for dig at se hvilke af vores produkter, der er på tilbud, og hvor meget der er at spare på dem. Du bør kigge i vores outlet, hvis du er ude på at gøre en god handel, og hvis du er vild med at spare penge uden at skulle gå på kompromis med design og kvalitet. Du finder alle typer af interiør og møbler i vores outlet, hvoraf det er fælles for det hele, at det er sat væsentligt ned, så det nu findes til favorable priser og så længe lager haves.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Outlet er ikke lig med dårlig kvalitet

Selvom vores møbler og interiør er nedsat, er det ikke ensbetydende med, at det er af dårlig kvalitet, eller at det ikke er på mode længere. Vi garanterer dig, at ingen af produkterne er sat ned, fordi deres kvalitet er dårlig, fordi det har været udstillingsmodeller, eller fordi det har ridser eller skader, som det gør sig gældende for udvalget af varer i mange andre butikkers outlet. Kvaliteten er den samme for produkterne i vores outlet og i vores resterende sortiment, hvilket betyder, at ingen af varerne fejler noget, og at du trygt kan købes vores nedsatte produkter.

En billig måde at indrette på

Købet af interiør fra vores outlet er en god og billig måde at indrette på, fordi det giver dig mulighed for at købe flere produkter til en pris, som du ellers kun kunne få et enkelt produkt for. Dette betyder, at du kan nå længere i indretningen af din bolig med produkter fra vores outlet. De store besparelser betyder derudover, at du har råd til at udskifte dit interiør og brugskunst oftere. Dette gør sig især gældende for vores knopper, lamper, kurve og lysestager på udsalg, som er små detaljer, der er lette at skifte ud. Når disse skiftes ud, kan boligens helhedsindtryk ændres nemt og hurtigt.

Rabatter på interiør

I vores outlet finder du et udvalg af vores interiør med store rabatter. Selvom vores priser i forvejen er til at betale, er varerne i vores outlet en god måde at skifte interiør ud eller at købe nyt. Såfremt du har lyst til at udskifte dine lysestager, kurve eller grebet på din kommode eller dine skuffer, er det en oplagt mulighed at gøre det med produkter på udsalg. Interiøret i vores outlet dækker blandt andet over kurve og lysestager i bambus og flet, som er anderledes materialer, de fleste formentlig ikke har tænkt på at anskaffe, hvis de ikke var på tilbud. Dette betyder, at vores lave pris giver dig mulighed for at prøve nyt og anderledes interiør, som du ikke har prøvet før.

Møbler på tilbud

I vores outlet finder du også flere forskellige møbler. Da møbler ofte er en dyr post i budgettet, kan det godt betale sig at købe dem, mens de er sat ned. På møblerne i vores outlet er der rigtig store besparelser at gøre sig. Vores outlet er en chance for at erhverve dig vores kvalitetsmøbler nu og her, fordi de er til at betale. Du finder blandt andet vores populære sofa med chaiselong i nordisk design, som er i god kvalitet, og som er særdeles komfortabel at opholde sig i.

Leg med indretningen

Den største fordel ved at købe interiør og brugskunst på tilbud er, at det giver dig mulighed for at lege med din indretning. De billige priser gør det muligt at købe produkter i anderledes materialer, som du ikke har prøvet før, og at implementere disse i indretningen. Eksempelvis kan du prøve vores kurve i søgræs, som er et materiale, der findes i de færreste hjem. Det samme gør sig gældende for vores unikke lysestager i kokos, hvilket ligeledes er et sjældent brugt husligt materiale.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom