Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Bomuldstæpper

Bomuld er et af de blødeste materialer, der findes, hvorfor det er meget velegnet til tæpper. Her finder du et stor udvalg, så du er sikker på at finde det helt rigtige tæppe. Et bomuldstæppe kan bruges overalt i boligen og er på én og samme tid behageligt og dekorativt på grund af dets bløde materiale samt de flotte mønstre, der er karakteristisk for hvert eneste bomuldstæppe i vores sortiment, og som går igen på hvert enkelt af dem.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Blødt underlag

Det bløde underlag, et bomuldstæppe giver, skal ikke tages for givet - det er nemlig nogle af de eneste tæpper, der er så behagelige at gå på. Et bomuldstæppe er et godt underlag at bevæge sig rundt på i hjemmet - især når det er fodkoldt. Det er oplagt at have liggende i stuen under sofaen, men det kan også placeres under spisebordet, i køkkenet eller i gangen, hvor man træder ud af sine sko, når man kommer hjem. På grund af dets bløde beskaffenhed er det også ideel til at lade børnene lege på, fordi det forhindrer, at de bliver kolde af at sidde på gulvet.

Nedtonede farver og flotte mønstre

Kendetegnende for al vores interiør er, at dets farver er nedtonende, hvilket også gør sig gældende for hvert enkelt bomuldstæppe. Dette er dog ikke ensbetydende med, at de er kedelige at se på. Det er nemlig ikke tilfældet. Hver enkelt bomuldstæppe er lavet i så god en kvalitet, at farverne er kraftige, ligesom de alle besidder mønstre eller print, der får dem til at pynte i boligen. Mønstrene består primært af tern og striber, hvilket giver et symmetrisk look, der sørger for, at de ikke er forstyrrende i indretningen.

Valg af bomuldstæppe

Vi anbefaler, at du vælger et tæppe, som går i spænd med de farver, der går igen i boligen. Hvis du eksempelvis har hvide farver i dit hjem, er det flot med et tæppe, der er hvidt, men som også indeholder andre nuancer såsom sort, grå eller blå, da dette er med til at give kontrast, så alt ikke går i ét. Udover farverne i hjemmet har dets stil også betydning for, hvilket tæppe du bør vælge. Alle vores bomuldstæpper passer til en skandinavisk stil, hvor designet med træsorter og afdæmpede farver går igen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom