Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lædertæpper

Det er de færreste, der forbinder læder med gulvtæpper, men lædertæpper er faktisk nogle af de mest slidstærke tæpper, der findes. Hos by Hornsleth mener vi, at al interiør i hjemmet skal kunne tåle at blive brugt, hvorfor vi har valgt at føre lædertæpper i vores sortiment af gulvtæpper. Disse kan nemlig tåle at blive brugt, ligesom de er slidstærke og giver et råt og anderledes look på en måde, som ingen af de andre tæpper i vores sortiment er i stand til.

Læder - et slidstærkt materiale

Læder er et meget slidstærkt materiale, som kan holde til at blive brugt, hvilket gør disse tæpper til et godt valg, hvis man har brug for et holdbart tæppe til de mere aktive dele af hjemmet. Læder kan holde til meget, hvilket betyder, at tæppet holder sig godt i mange år, selvom det udsættes for brug og slid dagligt. Lædertæpper er derudover nemme at vedligeholde, da de kan støvsuges med en støvsuger eller rystes udendørs, ligesom de kan tørres af med en fugtig klud, såfremt der skulle komme pletter eller snavs på det.

Et råt og anderledes look

Vores lædertæpper giver, på grund af det slidstærke og forholdsvis grove materiale, et anderledes udseende til det rum, de placeres i. Fælles for dem alle er, at de har et råt og groft udseende, der er mere råt, end vores resterende gulvtæpper har, hvilket giver kant til boligindretningen. Dette betyder, at tanken om, at gulvtæpper er minimalistiske, traditionelle og ensformige skal lægges på hylden. Dette er nemlig langt fra tilfældet for vores lædertæpper.

Lædertæpper i boligen

Tæpperne kan bruges i mange forskellige stilarter og kan være med til at få rummets udtryk til at skifte karakter. Med deres eksklusive og lidt rå udseende er de med til at give kant til en minimalistisk indretning, mens det kan gøre romantisk indretning mindre romantisk og mere rå. Tæpperne er oplagt til at have liggende under spisebordet, men de kan også bruges til at indramme en sofagruppe eller til at have liggende på kontoret eller i soveværelset, så man står ud på det, når man træder ud af sengen om morgenen. Endnu en vigtig faktor ved lædertæpper er, at de er varme at opholde sig på.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom