Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Runde tæpper

Mange muligheder med runde tæpper til din boligindretning.

Der er mange måder at bruge runde tæpper på. Ideelt i december måned vil netop være også at bruge tæppet som juletræstæppe.

Ellers vil et rundt tæppe være optimalt under sofabordet. Ofte ser vi firkantede afpassede tæpper under vores borde, med det runde tæppe vil vi bryde de lidt traditionelle løsninger for brugen af løse tæpper og der vil kun blive løsnet lidt op for noget stive boligindretning og samtidig give hjemmet et nyt frisk pust. Placer dit runde tæppe midt i rummet eller foran lænestolen hvis det er små runde tæpper vi har med at gøre.

Filtrer

Vendbare tæpper

Fordelen ved løse runde tæpper er at de også er vendbare. Skift rundt på dine løse tæpper og skab derved et nyt indtryk og stil i din bolig. Brug dem evt. også til at dæmpe støj fra gulv og giv rummet en behagelig akustik. Vi forhandler runde tæpper i materialer som jute (bast) læder og bomuld og fås i mange farve og design.

God fornøjelse.

Dansk webshop med salg af møbler, brugskunst, interiør og bløde tekstiler

by Hornsleth er kort fortalt en dansk webshop med salg af brugskunst, interiør og møbler til dit hjem i nordisk stil. Vi har et godt samarbejde med mange rigtig gode danske brands. Brands som har som udover os selv, har en finger på pulsen, om hvad det er rør sig af nye produkter indenfor dansk interiør.  Deri blandt runde tæpper.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom