Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Pejse

Brugen af lys og levende ild er i hastig vækst inden for indretning og design af hjemmet. Vi ser i stigende grad vores stuer som et tilflugtssted til afslapning og ro væk fra den travle hverdag. Denne tendens afspejles i en øget opmærksomhed på, hvordan vi kan udnytte lys og ild til at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet, samtidig med at vi fokuserer på et sundt indeklima og en mere bæredygtig livsstil. Vores pejse fraTenderflame gør det let for dig at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem på en miljøvenlig måde.

En af hovedfordelene ved pejse fra Tenderflame er at væsken Tenderfuel kombineret med vægen i pejsen. Disse to tilsammen gør at vi her har en pejs hvor sikkerheden er i højsæde.

Den er designet til ikke at antænde af sig selv, hvilket reducerer risikoen for uheldige brande. Denne funktion gør den særligt egnet til indendørs miljøer, hvor sikkerhed er af højeste bekymring. Tenderfuel er ikke-giftig, hvilket er gavnligt for både menneskers sundhed og miljøet. Som et miljøvenligt produkt imødekommer Tenderfuel den stigende forbrugerønske om bæredygtige produkter.

Det er et ansvarsfuldt valg for dem, der er miljøbevidste. I kombination med vores patenterede væge af rustfrit stål brænder den ved en temperatur over 100 grader og skaber en fuld forbrænding. Dette resulterer i ingen udledning af sod, røg eller lugt, hvilket gør Tenderflame til den reneste omgivende flamme i verden.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱