Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Knopper & Knager

Hos by Hornsleth går vi op i de helt små detaljer i boligindretningen. Én af disse er brugen af knopper og knager, som mange ofte tager for givet, men som faktisk har større betydning for boligens helhedsindtryk, end man skulle tro. Det er nemlig de små detaljer, der tilsammen er med til at skabe helhedsindtrykket. Udskiftning af knopper og knager er en let og hurtig måde at ændre eller tilføje vigtige detaljer i boligindretningen på, da det foregår både nemt og hurtigt.

Knager - brugbart og uundværligt interiør

Knager er et uundværligt element i boligen, da vi flere gange dagligt får brug for at hænge et eller flere beklædningsgenstande fra os. Især er disse uundværlige i entréen, men de er faktisk også særdeles brugbare i soveværelset eller i børneværelset, hvor de kan bruges til henholdsvis ophængning af tøj og udklædningstøj, så det er let at komme til. Ud over dette er knager også særdeles anvendelige til opbevaring af tasker, halstørklæder samt store og lange smykker, som man gerne vil have hængende fremme på grund af deres pynteværdi, eller fordi det er noget, man bruger ofte. Knager er derfor en let og billig løsning at skabe flere ophængsmuligheder på.

Forny dine møbler med nye knopper

Det er meget simpelt at forny boligens møbler ved at udskifte deres nuværende knopper eller greb med nye. Dette gøres ganske enkelt ved at skrue de gamle ud og sætte nye i. Knopper kan bruges til at forny en gammel kommode, som håndtag på et vitrineskab eller til at give køkkenskabe og -skuffer et nyt udtryk. Dette er en god løsning, hvis økonomien er stram, eller hvis man ikke har tid eller overskud til at sætte hele møbler i stand.

Mange forskellige udtryk

Du finder et bredt udvalg af knager og knopper hos os, hvor af hver enkelt skaber et individuelt udtryk, som adskiller sig fra de andre. Hvis du ønsker, at din bolig skal have en romantisk stil, anbefaler vi et greb i lyserød eller en knop i antiksølv eller i keramik. Hvis du er mere til et moderne udtryk med spræl i indretningen, anbefaler vi, at du bruger en knop i blank sølv eller guld, mens du med fordel bør anskaffe dig en knop i mørkt træ eller bambus, hvis du er mere til en retro stil, der leder tankerne flere år tilbage.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱