Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Potter & Vaser

Der er ikke meget, der kan skabe liv i hjemmet, som planter og blomster kan gøre det. Begge dele er i sig selv flotte at have stående - men de kan gøres endnu flottere ved at sætte dem i smukke potter eller vaser. I denne kategori finder du begge dele i mange forskellige materialer og farver. Ikke nok med at de er flotte, er de også praktiske, fordi de kan bruges igen og igen til mange forskellige slags planter og blomster, når disse visner og trænger til en udskiftning. Fælles for dem alle er, at de passer sammen med resten af vores interiør, da de besidder samme nordiske stil.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Opbevaring til én eller flere blomster

Vores sortiment består af et bredt udvalg af vaser beregnet til blomster. De findes i mange forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at finde den perfekte størrelse til den buket, du har købt eller fået. Vi har både vaser beregnet til en hel buket og til en enkelt blomst. Det er på nuværende tidspunkt moderne at have flere stående sammen, hvilket også er muligt med vores udvalg, da de alle passer sammen rent stilmæssigt. Af samme årsag sælger vi også ens vaser i sæt med flere forskellige størrelser af samme slags.

Smuk opbevaring til potteplanten

Potter har en større rolle for en plantes udtryk, end man skulle tro. Dette ved vi hos by Hornsleth, hvorfor vi har sammensat et bredt udvalg af potter. Fælles for dem alle er, at de har afdæmpede farver, som passer ind i ethvert hjem, men at de alligevel besidder nogle detaljer, der gør, at de ikke er kedelige at se på. Også deres udformning og design gør dem spændende, da nogle af dem har en smuk hals, mens andre har en flot form eller smukke detaljer i keramikken, som får dem til at skille sig ud fra mængden.

Til hverdag og fest – potter og vaser til alle lejligheder

Potter og vaser kan bruges til alle anledninger. De er flotte at have stående i hjemmet året rundt, men de er også særdeles anvendelige til festlige anledninger, uanset hvad der skal fejres. I hjemmet kan de stå i vindueskarmen, på spisebordet eller være samlet i grupper på en hylde eller en reol. Vores vaser i glas og keramik kan bruges enkeltvis til at pynte bordet til en festlig begivenhed, mens en sammensætning af dem giver liv til et konfirmationsbord eller en bryllupsfest, hvor pynten er meget vigtigt.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱