Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Kurve

Ét af de elementer, der ofte overses i forbindelse med boligindretning, er kurve. Dette bør ikke være tilfældet, hvorfor vi hos by Hornsleth fører et bredt udvalg af kurve, fordi vi gerne vil få vores kunders øjne op for deres anvendelighed. Ud over at være dekorative er de nemlig flotte og praktiske at have i boligen, hvor de kan bruges i alle rum og til at hav af muligheder spændende fra dekoration til opbevaring og sortering.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Gode opbevaringsmuligheder - gem rodet væk

Med tidens løb erhverver vi os flere og flere ting, som vi ikke ved, hvor vi skal opbevare, og som derfor ofte kommer til at ligge og flyde i vores hjem. Rod i hjemmet giver rod i hovedet, hvorfor det skal være nemt og hurtigt at gemme det væk, så det ikke forstyrrer. Det skal ofte gå stærkt, når der skal ryddes op, hvorfor det kræver nemme løsninger hertil.  Kurve er praktiske, fordi rod nemt og hurtigt kan gemmes væk i disse, hvorefter de kan sættes på plads og pynte i hjemmet. Især er kurve med låg ideelle til formålet, fordi de skjuler, hvad der i virkeligheden gemmer sig deri.

Dekorativ opbevaring med de rigtige kurve

Kurve er en nem måde at opbevare ting på, da alt kan gemmes væk i dem. Alle vores kurve er naturfarvede og flettede i flotte mønstre, som kommer af de forskellige flettemetoder, der er anvendt i fremstillingen af dem. Ud over at være flotte er de også praktiske, fordi de er rummelige og medgørlige på grund af deres forholdsvis bløde beskaffenhed, der skyldes, at de er lavet i søgræs og bambus. Alle kurve findes i flere forskellige størrelser eller i sæt. Når de sættes sammen i sæt af forskellige størrelser eller forskellige typer, opnås et endnu flottere udtryk, da de komplementerer hinanden på kryds og tværs.

Gode sorteringsmuligheder

Med kurve i hjemmet får du gode sorteringsmuligheder. De kan bruges i entréen til opbevaring af handsker, tørklæder, paraplyer og lignende, som man har brug for at have ved hånden, når man skal ud af døren. Her kan de også bruges til at sortere hver enkelt familiemedlems genstande i en separat kurv, så der altid er styr på, hvor alles ejendele er. Yderligere kan de bruges i garderoben, hvor det er en let måde at sortere små beklædningsgenstande såsom undertøj, strømper og strømpebukser på.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱