Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Puder

Ét af de mest dekorative genstande i hjemmet er pyntepuder, fordi de, med deres farver og mønstre, giver kant til boligindretningen. Brugen af puder er en nem og hurtig måde at skabe liv i hjemmet på, ligesom de giver mulighed for at give boligens rum lige præcis dét udtryk, man ønsker, det skal have. Det bedste ved brugen af puder i indretningen er, at de er nemme at udskifte, når man får lyst til dette. Dette er en fordel, fordi moden skifter, og fordi boligindretning er én af de ting, der kan betegnes som værende aldrig fuldendt.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Forny hjemmet

Hvis dit hjem af den ene eller anden grund trænger til fornyelse, er en nem og hurtig måde at gøre dette på at udskifte dets puder, da det er en langt billigere løsning end at udskifte interiør, male om eller endda istandsætte hele rum i boligen. Der er noget om snakken, når det siges, at det er kombinationen af mange små detaljer, som tilsammen skaber et fuldendt udtryk. Netop derfor fører vi hos by Hornsleth et bredt udvalg af disse, som gør det muligt at forny ethvert hjem ganske let.

Til alle boligens rum

Pyntepuder kan bruges i alle rum i boligen. De anvendes oftest i sofaen, hvor de pynter flot, og hvor de kan bruges som støtte i ryggen, men de kan også bruges i soveværelset, på børneværelset, i entréen og endda i køkkenet. I soveværelset og børneværelset kan puder bruges til at dekorere sengen, mens de kan bruges på en bænk i entréen, hvor man sætter sig for at tage sine sko af eller på. Ligeledes kan de bruges på spisebordsstolene i køkkenet, hvis de mindste i familien har svært ved at nå op til bordet, eller hvis spisebordsstolene er hårde at sidde på. Dette giver både et anderledes look til stolene og forøger komforten.

Mange farver og forskellige materialer

Vores udvalg består af pyntepuder i mange forskellige farver, hvoraf det er gældende for dem alle, at deres design er i overensstemmelse med det skandinaviske udtryk, som gør sig gældende for al vores interiør hos by Hornsleth. Et lille udvalg af dem er beklædt med strik i forskellige mønstre, hvilket skaber en hyggelig og hjemlig stemning, hvor de placeres. Ud over et udvalg af farver og forskellig strik finder du materialerne lammeuld og uld, som er behagelige og bløde kvalitetsmaterialer.

Sammensætning af puder – sådan kan man gøre

Vores udvalg af pyntepuder kan sammensættes på kryds og tværs, hvilket vi bevidst har valgt, fordi det gør det muligt for vores kunder at købe alle ét sted. Hvis du ønsker et forholdsvis roligt og stilrent udtryk, anbefaler vi, at du køber puder i samme nuancer, mens du bør vælge ens farver, men forskellige mønstre, hvis du er mere til et moderne og anderledes look. Det giver det flotteste resultat, hvis du vælger puder både med og uden print, da disse passer godt sammen.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱