Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Skind

Bløde skind kan gøre en stor forskel for udtrykket i boligindretningen. Med flotte skind bliver indretningen varm og hyggelig.  I kategorien her kan du se flere forskellige skind i et stort udvalg af farver, kvaliteter og faconer.
Vi har eksempelvis tibetansk fåreskind, skind i blødt gedeskind, de helt traditionelle hvide og sorte fåreskind og bløde skindpudder.
Skindene kan bruges som tilbehør til stole, i sofaen eller på gulvet. 

Skind i boligindretningen


Skind er et lækkert materiale at bruge i indretningen. Fordi skind er organisk materiale er det ekstra lækkert at have i stuen, på gulvet eller i sofaen. Alle skind er unikke og det er derfor altid noget helt særligt at få skind hjem i stuen. Skind giver et naturligt look i boligen og er meget behagelige at sidde eller ligge på.

Design dine stole med skind


Hvis du ønsker at ændre looket på dine stole eller på sofaerne, så kan et skind eller en skindpude være med til at optimere eller ændre looket på stolen eller sofaen. Med et farvet skind eller skindpude kan møblerne helt ændre karakter. På den måde kan man nemt optimere møblerne ud fra sæsonens farver og trends ved blot at tilføje et flot skind – nemmere kan det da ikke blive.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱