Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Stole

De fleste af os bruger mange timer i løbet af en dag på at sidde ned. Når dette er tilfældet, er det meget vigtigt, at stolens kvalitet er god, og at man sidder godt i den. Dette gør man med vores udvalg af stole, som, ud over at være i god kvalitet, har en god komfort og er flotte at se på. Udvalget består af spisebordsstole og lænestole, hvis design er i overensstemmelse med den nordiske stil, som hele vores sortiment bygger på, hvilket betyder, at udvalget primært består af afdæmpede farver og forskellige træsorter.

 

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Spisebordsstole

For de fleste danske familier er måltiderne hellige, og det er noget, der vægtes meget højt, fordi det ofte kun er på de tidspunkter i løbet af en dag, hvor hele familien er samlet. Da vi bruger meget tid omkring spisebordet, mener vi hos by Hornsleth, at spisebordsstole skal være behagelige at sidde i, og at deres komfort skal være i topklasse. Derfor sælger vi en række forskellige spisebordsstole i uldkvalitet med egetræsben, som, på grund af deres kvalitetsmaterialer, både er komfortable og i god kvalitet.

Afdæmpede farver - et kendetegn

Vores udvalg af spisebordsstole findes i afdæmpede farver bestående af lysegrå, mørkegrå og blå. Dette er i god stil med resten af vores produkter og betyder, at de passer til alle spiseborde, uanset om de er købt hos by Hornsleth eller ej. Ud over spisebordsstole i afdæmpede farver finder du stole i materialet rattan i farven natur eller i sort. På grund af flettemetoden giver de et let udtryk i boligen, hvilket er en fordel, fordi tunge møbler kan have tendens til at tynge rummet på en negativ måde.

Lænestole i rattan

I denne kategori finder du også lænestole i rattan, som er behagelige at sidde i på trods af, at de er flettet. Når man sidder i dem, mærker man ikke, at det ikke er traditionelle stofmøbler, og materialet er mindst lige så stærkt som andre materialer. Disse lænestole kan med fordel placeres sammen med et eller flere af vores andre siddemøbler, fordi de giver et anderledes look, som gør indretningen både spændende og interessant.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom