Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Flagermusstol

På trods af det meget moderne og skulpturelle udtryk, så er en flagermusstol, en gammelkendt og højt elsket møbelklassiker. En vidunderlig stol med masser af siddekomfort og et absolut let og unikt udtryk, der gør den helt perfekt til stilrene, skandinaviske hjem. Vores flagermusstole er fremstillet helt efter traditionen, med et gedigent, helstøbt metalstel og sæde i rent, lækkert kernelæder med smuk patina. En ægte designklassiker, man aldrig bliver træt af, til en fantastisk pris!

Filtrer

Flagermusstol/Butterflychair

Tænk på en stol, som en skulptur

Når man skal vælge stole til sit hjem, så er der flere faktorer at tænke på. Siddekomfort er, naturligvis, en af de mest væsentlige. Kort og godt: Lever stolen op til dine krav om funktionalitet, størrelse, og siddehøjde, i forhold til, hvordan den skal bruges og anbringes?

Vil man bo med stil, så er udtrykket, absolut ikke uvæsentligt. Tænk på din stol, som en skulptur, den skal også være en fryd for øjet, når du træder ind i rummet eller kigger på den på afstand. En smuk stol er et kunstværk i sig selv. En flagermusstol har alle de praktiske og æstetiske kvaliteter, som en god lænestol skal have. Et gammelt design, der taler til nutiden, - en ægte klassiker, der holder på alle måder.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom