Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Liggestole

 

I kategorien her finder du sommerlige ligge- og strandstole til sommerhuset, altanen eller haven. Med disse fine stole kan du nemt pifte udendørsarealerne op og nyde det gode vejr. Liggestolene findes i flere forskellige materialer, designs og farver.  Blandt andet har vi liggestole i bøgetræ, rattan og bambus.Liggestolene er lette at opbevare, flere er sammenklappelige så de er lige til at tage frem når solen skinner.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Nyd sommeren fra en god liggestol


Når ferien er gået i gang er der intet bedre end at nyde livet fra en liggestol med en god bog under den danske sommersol. Kombiner flere forskellige slags liggestole og lav et dejligt udendørs miljø som du kan nyde sammen med dem du holder af.

Liggestole i udestuen


Brug også liggestolene indendørs, hvis du ønsker en lidt anderledes indretning og ønsker et pift af sommer i boligen.  Liggestolene er flotte i havestuen og giver et afslappende miljø og er rigtig behagelige at sidde i.

Liggestole til loungemiljøer


Liggestole er ideelle til at lave loungemiljø udendørs, hvor er der er plads til afslapning og hygge. Brug dem når du inviterer venner og familie på besøg, til sommerdage i haven og til grillaftenerne med familien.


Liggestole til koncerter og events


Skal du afholde koncerter eller udendørs arrangementer er liggestolene perfekte til at skabe unikke udendørsmiljøer der kan bruges som sociale samskabende arenaer, som fordrer til interaktion.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom