Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Plaid-sengetæppe

En plaid er et af den slags tæpper, man altid kan bruge, og som man får glæde af flere gange om ugen hele året rundt - især i den kolde vintertid, der opfordrer til at øge indholdet af lune enheder i stuen. På den måde man er sikker på at kunne holde sig varm på selv de koldeste dage. En plaid kan bruges til at tage om sig, til at sprede ud på gulvet til leg og til at varme fødderne med, når de kommer frosne ind udefra. Ud over at opfylde disse formål er en plaid også dekorativ og en god måde at skabe en hjemlig stemning på.

Filtrer

Gør hjemmet mere hjemligt med plaider

En plaid er et både praktisk og behageligt tæppe at have i boligen. Ud over at det er praktisk at have liggende i sofaen til at kunne tage over sig, gør det også hjemmet mere hjemligt og personligt. En plaid over armlænet i en sofa eller på ryggen i en gyngestol får hjemmet til at se indbydende og giver det et varmere og mere hyggeligt udtryk. Man skal ikke undervurdere effekten af en plaid, da den er med til at sprede hygge, hvilket vi danskere er så glade for.

Bløde og behagelige materialer

Vores udvalg består af tæpper i uld, bomuld og lammeuld, som er bløde og behagelige materialer, der er særdeles anvendelige til formålet. Bomuld er et meget blødt og behageligt materiale, mens uld har en fantastisk evne til at holde på kroppens varme, ligesom det transporterer fugt væk fra kroppen, hvilket gør det til det perfekte materiale til en plaid. De bløde og behagelige materialer gør plaider til en uundværlig genstand i ethvert hjem - vi ved, at du ikke vil fortryde det.

Afdæmpede naturfarver

Hver enkelt plaid i vores sortiment findes i afdæmpede farver, hvilket får dem til at passe ind i enhver bolig. De findes i farverne grå, mørkegrå, sand, beige og en mørk sandfarve med betegnelsen natur. Det er helt bevidst fra by Hornsleths side, at udvalget består af disse farver, fordi vi ved, at det gør dem til brugbare og uundværlige tæpper, som aldrig går af mode. Ud over at være lavet i forskellige materialer har plaiderne også forskellige strikkede mønstre, hvilke er med til at skrue op for den hjemlige stemning, de giver.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom