Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Plaider og sengetæpper

En plaid eller et sengetæppe er den perfekte måde at pifte enhver sofa eller seng op, når du skal have gæster eller vil sætte hyggestemningen derhjemme hurtigt. Det er den hurtige genvej til at få en ensfarvet sofa til at se ud som fra et billede i boligmagasinet. For det er billigere og nemmere at skifte plaiden ud til noget moderigtigt end at skifte sofa hvert eller hver andet år. Og det fine tæppe behøver ikke engang være for at gemme rod, men ofte er det svært at få sengen til at se mere minimalistisk ud, eller at få sofaen til at se hyggelig ud, uden den skal dækkes med en masse pyntepuder og lignende. Vælg i stedet en flot plaid eller pyntetæppe

 

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Mode inden for plaider

Det hotteste lige nu inden for plaider er hørplaider og plaid tæpper af bomuld. Men sjovt nok er det også blevet en trend med det hjemmelavede look, så du finder naturligvis også håndstrikkede plaider her hos byHornsleth. Og vi lover, at vi ikke sladrer til dine venner og naboer, hvis du vil have dem til at tro, at du selv har strikket din nye plaid. Sika har lavet nogle meget bløde plaider af 100% bomuld, men du skal ikke regne med at have dem for dig selv, for de er typen, der indbyder til at sidde og varme sig flere ad gangen under. Og vi lover dig, at det bliver det nye yndlingstæppe også. Så pynt op med din Sika Plaid Bomuld på sofaen ved at lægge den sammen 3-4 gange på den lange led, og hæng den så skråt over en af siderne på sofaen, så den ligger som en aflang ”pølse” i hjørnet og indbyder til hygge.

Sådan pynter du nemt sofaen med en plaid

Pyntepuder kan være super flotte at se på, og jeg vil ikke tale dig fra at bruge puder til at pynte op i sofaen med, men med en plaid kan du praktisk og nemt gøre sofaen mere hyggelig, samtidig med at der er plads til dig selv og gæsterne, uden du skal rykke rundt på en masse. For pyntepuder ender som regel på gulvet for at gøre plads til siddende gæster, mens plaiden får lov til at ligge – enten på sofaen eller som varmetæppe en kold aften.

Sådan gør du sengen fin med et sengetæppe

Sengetæpper er den nemme og flotte måde at få sengen til at ligne noget fra et hotelværelse. Det farverige tæppe kan både dække over sengetøjet og måske lidt rod, der hurtigt skal af vejen. Og så kan det også beskytte sengen, hvis du har gæster, der mangler et sted at lægge deres overtøj – bare ind på sengen og ovenpå sengetæppet: så bliver dit sengetøj hellere ikke beskidt.

Husk dette med sengetæpper

Sengetæppet er super flot og den nemme måde hurtigt at pynte op moderne på en minimalistisk måde, men det lukker samtidig lidt for luft til sengetøjet. Så hvis du bruger et tæppe til at dække over f.eks. en gæsteseng eller lignende, hvor sengetæppet kun fjernes lejlighedsvis, så husk at lufte sengetøjet en gang imellem, så det ikke kommer til at lugte ”indelukket”.

Glem alt om plaider, der kradser

Plaiden havde et lidt blakket ry tilbage i 80’erne, hvor Lykkehjul-deltagerne brugte deres sidste præmiepenge på en uldplaid eller tyk fleece plaid (”Og så vil jeg gerne bede om en plaid til 699,-”). Men der er sket virkelig meget med plaiderne og ikke mindst kvaliteten, så glemt alt du ved om krassende plaider; og se vores udvalg hos byHornsleth. Vi har noget for enhver smag – uanset om du er til ensfarvede plaider eller måske et blomstret pyntetæppe.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱