Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Plaider-Sengetæpper

Hyggetid, vintertid, alenetid, hviletid… En lun, blød plaid er slet ikke til at undvære. Sika plaider er lige til at tage over sig på kolde dage, når man vil slappe helt af og have det rart. Moderne plaider i gode farver, der pynter og giver en rar stemning i stuen. Sika sengetæpper til soveværelset har samme lækre kvalitet og gode stil. Boligtekstiler fremstillet med sans for, hvad ægte, klassisk hygge er og altid har været.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Få mere varme og hygge ind i boligen

 Det er ganske let at skabe en varm og hyggelig stemning i stuen med en plaid eller i soveværelset med et sengetæppe. Der findes mange forskellige Sika plaider og sengetæpper, her er lidt tips til at vælge det helt rigtige tæppe til formålet.

Er sofaen i en stærk farve eller måske endda mønstret, så er en neutral plaid perfekt. Den medvirker til at nedtone lidt. Er sofaen meget neutral og muligvis lidt kedelig, så gå efter en plaid med mere farve, spræl og finurlige detaljer. Kontraster er altid gode, når du skal style dit hjem.

Et meget hvidt hjem, kan godt fremstå en smule klinisk, her kan en plaid eller et sengetæppe i en smuk farve og måske med mønster, bryde det kølige look lidt.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱