Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Borde

Det er svært at forestille sig et hjem uden borde, da de findes i langt størstedelen af boligens rum. Hos by Hornsleth sælger vi følgende bordtyper: spisebord, sidebord, sofabord, cafébord, konsolbord og en trolley, hvilket dækker borde til alle rum. Bordene kan bruges til deres oprindelige formål; at sidde ved dem og at spise ved dem, men de kan også bruges til dekoration, da de giver mulighed for at stille brugskunst eller andet interiør på dem. Dette er især vores sideborde og trolley velegnet til.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Runde spiseborde og sofaborde

Vores udvalg indeholder både et rundt spisebord og et rundt sofabord. Dette har vi bevidst valgt, fordi vi mener, at det giver en bedre samtale, når alle kan se hinanden. I vores sortiment finder du et rundt spisebord i egetræ, som er beregnet til at have stående i køkkenet eller i spisestuen, hvis farver passer til farverne på vores spisebordsstole. Vores runde sofabord er en del af sortimentet, fordi det har samme effekt, og fordi det er med til at samle en sofagruppe og at bryde med de firkantede linjer. Derudover er de flotte, anderledes og giver mere plads.

Nordiske design og træ

Kendetegnende for alle produkterne er, at det er nordisk design bestående af møbler i afdæmpede farver og i kvalitetsmaterialer - herunder træ. Sortimentet indeholder både møbler i lyst egetræ og det lidt mørkere og kraftigere elmetræ. Træ er et slidstærkt og solidt materiale, som er et godt køb, da det holder mange år, men det er også noget af det mest moderne at have i indretningen lige nu. Uanset dit valg af sofabord eller spisebord finder du det i én eller flere træsorter.

Et bredt udvalg af borde

Udover at du kan finde et sofabord og et spisebord i denne kategori, finder du også en lang række af andre borde, som kan placeres mange andre steder i boligen. Vores konsolbord er beregnet til at placere under TV’et, mens vores sideborde med fordel kan placeres ved siden af sofaen, så der er mulighed for at afsætte sin kaffe. Vores cafébord i marmor kan placeres sammen med to stole både indenfor og udenfor, og vores trolley i messing kan med fordel placeres i køkkenet eller i stuen og dekoreres med glasflasker, blomster, lysestager eller en kombination af dette.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱