Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Cafeborde

Vil du gerne nyde det gode vejr udendørs både på altanen eller i haven så er et cafébord lige sagen.
Bordene skaber hygge og ramme om gode stunder med mennesker du holder af.
 Bordene er lavet i materialer så de holder til at stå ude i det danske sommervejr. Find blandt andet caféborde i materialerne: metal, teaktræ og marmor.

 

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Caféborde indendørs

Bor du i en lille lejlighed kan det være en fordel at bruge cafébordene i indretningen. Brug cafébordene som spiseplads for at minimere pladsen i hjemmet, brug alternativt et cafébord i det lille køkken, så der er plads til en lille spiseplads. Cafébordet kan også bruges som i hjemmeindretningen, for at få et lidt alternativt og sydlandsk look.

Caféborde til cafeer og restauranter

Vi har et stort udvalg af caféborde som også kan bruges til erhverv.  Vi har solgt flere caféborde og stole til caféer og restauranter. Flere af stolene og bordene er nemme at opbevare og er rigtig flotte til at lave et lækkert og stilfuldt Café miljø.

Caféborde til udestuen

Brug også caféstolene til udestuen eller altanen og skab en caféstol i dit eget hjem. Invitér venner og familie hjem til hjemmecafé hygge og nyd god kaffe og hjemmebag.  Cafébordene har mange anvendelsesmuligheder og er både praktiske og funktionelle.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱