Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Trolley - Barvogne

Barvogne/serveringsvogn/trolley

Barvognen er, igen, rullet lige ind i boligindretningen og er en af tidens hotteste trends. En barvogn, serveringsvogn eller trolley, kært barn har mange navne, er ekstremt dekorativ, men bestemt også praktisk. Vi har både de klassiske og charmerende vogne, som du kender fra film og de mere strømlinede serveringsvogne. Anvend din barvogn til fester, gæster og five-o’clock drinks, men brug den også til opstillinger og opbevaring af andet og mere, end glas og flasker.

Filtrer

Boligindretning for ægte livsnydere

Dit hjem skal helst ose af personlighed og er du en ægte livsnyder, så lad det skinne tydeligt igennem i din indretning. En barvogn er et ”must have” for alle, der elsker fest og farver eller bare én enkelt. På den kan du anbringe alle dine flasker, karafler, glas og en is spand, så det hele står klar, når festen skal begynde eller lejligheden byder sig.

Barvogne eller serveringsvogne kan sagtens bruges kreativt i indretningen, så de bliver til et udtryksfuldt element i køkkenet, spisestuen eller stuen. Fordelen ved denne type møbel er, at de er med hjul og derfor let flyttes rundt efter behov. Brug den også til porcelæn og andre, smukke ting, der gerne må stå fremme og altid være lige ved hånden.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom