Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Bænk - Taburet

Hvis der findes to møbler i hjemmet, der er oversete, er det en bænk og en taburet. Det er nogle af de eneste møbler, der kan bruges til alt. Udover at pynte i boligen er de særdeles anvendelige til opbevaring og til at sidde på. I denne kategori finder du følgende: skamler, taburetter og bænke samt en daybed, der er beregnet til at sove på i løbet af dagen, eller som gør sig godt som ekstra siddepladser. Dette gør sig i øvrigt gældende for alt i kategorien; de giver ekstra siddepladser.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Flere siddepladser

Det er tit en udfordring at få skabt siddepladser nok, når der kommer gæster på besøg. Dette kan dog løses med en bænk eller en skammel, som er en nem og hurtig måde at komme problemet til livs på. Begge møbler kan integreres som værende en del af boligindretningen, hvorfor man ikke bemærker, at man har ekstra siddepladser stående rundt omkring i huset. En skammel kan bruges til opbevaring eller til at have stående i køkkenet, så alle i husstanden kan nå op til køkkenbordet, mens en bænk kan bruges som en del af sofagruppen eller til opbevaring på kontoret eller i entréen.

Indret med en bænk - sådan

Vi ved, at mange har svært ved at forestille sig, hvordan noget så simpelt som en bænk kan implementeres i boligindretningen - men det er faktisk ikke så svært. Ud over at skabe flere siddepladser kan en bænk skabe en hyggekrog, hvor man har lyst til at opholde sig. I vores sortiment finder du en fransk bænk i hør, som skal stilles op af væggen, hvorfra den kan bruges til at slappe af med en kop kaffe eller et læse et blad eller en bog. I vores sortiment finder du yderligere én med fire ben, som kan placeres i gangen, så man altid har et sted at sætte sig, når man tager sko af eller på.

Sid behageligt med en taburet

Når vi kommer hjem efter en lang dag, er der ikke noget bedre end at sætte sig i sofaen og at slå benene op. Dette er dog ikke altid muligt, hvis man har en sofa uden en chaiselong, eller hvis denne er optaget af et andet familiemedlem. Dette problem kan let løses med en taburet, som kan placeres ud fra sofaen, så man kan slå fødderne op. Når den ikke tages i brug som dette, kan den være en naturlig del af sofagruppen, hvor den skaber flere siddepladser. Vi har taburetter i forskellige designs i træ og rattan, så der er noget for enhver stil.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom