Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Opbevaring

Hvis huset ikke skal være rodet, kræver det opbevaringsmuligheder - og gerne mange af dem. Idet alt har en plads, kræver det også forskellige muligheder for opbevaring. Hos by Hornsleth ved vi, at det især er i entréen og soveværelset, dette er nødvendigt, hvorfor du her finder et perfekt tøjstativ og et bredt udvalg af hylder, som gør dette nem og overskuelig. Udvalget af hylder kan selvfølgelig også bruges i resten af boligens rum og både til opbevaring og til pyntegenstande og brugskunst.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Overskuelig opbevaring af tøj

Brugen af et tøjstativ er en nem måde at opbevare tøj på, fordi det sikrer en vis overskuelighed, da alt tøjet hænger fremme frem for at være gemt væk. Dette gør det muligt at overskue, hvad man har, og hvad man skal have på. Ud over at være praktisk er et tøjstativ også en flot måde at udstille sit flotteste tøj på, og der er mange af vores kunder, der har det stående fremme i soveværelset i entreen med henblik på at kunne vise deres smukkeste tøj frem. I entreen kan det også bruges som til overtøj, hvor et tøjstativ sørger for, at der er god plads, og at det ikke falder ned, som det kan have tendens til at gøre på knagerækker.

Hylder - fjern rod fra gulvet

Til opbevaring er hylder også særdeles anvendelige, fordi de giver mulighed for at fjerne rod og lignende fra gulvet og at få det op i en højde, hvilket giver en illusion af mere plads og et større rum, hvori det er let at gebærde sig. Opbevaring på hylder kan foregå ved at lægge tøj eller andet, der skal opbevares direkte derpå, men de kan også bruges til kasser til ens ejendele, hvilket giver et mere roligt look. Det rolige udtryk skabes, fordi kasser gemmer rod væk og giver en mere ensartet og rolig overflade.

Anderledes og dekorativ opbevaring

Ordet opbevaring og ordet kedelig er ikke to ord, der behøver at gå hånd i hånd. Hos by Hornsleth vil vi gerne få vores kunders øjne op for, at det ikke er tilfældet, hvorfor vores udvalg af hylder findes i flere forskellige farver. De fås i naturlig træfarve, hvid og grøn, hvilket giver et anderledes udtryk, som er med til at skabe liv i boligen. Det specielle ved vores er, at de skal sættes op med en lys læderrem, hvilket giver dem et anderledes udtryk og adskiller dem meget fra traditionelle hylder, der sættes op med hyldeknægte.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom