Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Reoler og Skabe

Formålet med reoler og skabe er opbevaring. Men på trods af denne praktiske funktion kan de sagtens være flotte og æstetisk smukke. Dette er vores overbevisning hos by Hornsleth, hvorfor vi i vores møbelsortiment fører flotte opbevaringsmøbler, der på én og samme tid er praktiske og flotte. Udvalget består af reoler og skabe primært i naturfarver samt i sort og hvid, hvilket er i tråd med det skandinaviske udtryk, vi elsker, og som hele vores sortiment bygger på.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Smuk opbevaring med tilpassede reoler og skabe

Vores udvalg af skabe og reoler er bredt. Hvis du er til moderne skabe med glas og runde kanter, anbefaler vi vores vitrineskabe, som fås i sort og i hvid, mens vi anbefaler vores skabe i træ eller messing, hvis du er mere til naturfarver. Kendetegnende for alle produkter er, at de, udover at kunne opbevare ting, er flotte at se på.

Vitrineskabe

Vitrineskabe betegner skabe med glas og har siden tidernes morgen været brugt til udstilling af kostbare effekter. Betegnelsen kommer af det franske ord for vinduesrude og det latinske ord for lys. Mange vitrineskabe var - og er - udskåret i mørkt træ med flotte udskæringer og dunkle farver, men dette er ikke tilfældet i by Hornsleths produkter i denne kategori. Vores vitrineskabe har nemlig et let og moderne udtryk, som ikke tynger rummet med dets tilstedeværelse.

Møbler i glas i indretningen

Glas er, grundet dets gennemsigtighed, naturligvis et af de letteste materialer, man kan bruge i indretningen. En stor del af vores reoler og skabe indeholder glas, fordi vi ved, at vores kunder ønsker møbler, der ikke fylder for meget i indretningen rent udseendemæssigt. Deres indhold af især glashylder og glaslåger giver mulighed for at bruge møblet til at give personlighed til rummet, da det gør det muligt at placere genstande deri, der har betydning for én, og som man ønsker, skal udstilles. Dette kan eksempelvis være bøger, tegninger, service eller en samling af arvestykker.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom