Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her
Se i showroom
Eksklusivt vitrineskab i sort med glaslåger og glas i siderne fra by Hornsleth Vitrineskab med glas i siderne - Dixie - sort og bredt fra by Hornsleth i Mahogni (Varenr: SUS720 - B)Vitrineskab skænk i sort med glas i siderne til porcelæn, bæger og andetVitrineskab med glas i siderne fra by Hornsleth
  • Eksklusivt vitrineskab i sort med glaslåger og glas i siderne fra by Hornsleth
  •  Vitrineskab med glas i siderne - Dixie - sort og bredt fra by Hornsleth i Mahogni (Varenr: SUS720 - B)
  • Vitrineskab skænk i sort med glas i siderne til porcelæn, bæger og andet
  • Vitrineskab med glas i siderne fra by Hornsleth
Varenr. SUS720 - B

Vitrineskab med glas i siderne - Dixie - sort og bredt

fra 

by Hornsleth

9.497 DKK

Forventet leveringstid:Juni

Mål 110x40x190 - Vægt 70 Kg.

Et sort vitrineskab er den perfekte måde at vise dine mest værdifulde genstande frem på en elegant og stilfuld måde. Dette skab er fremstillet i mahogni og malet i en mat sort farve, hvilket giver det et eksklusivt udseende. Vores vitrineskab er ikke kun moderne og elegant, det er også af høj kvalitet.

Med glaslåger og glas i siderne giver dette skab dine genstande mulighed for at blive set fra alle vinkler, mens de samtidig beskyttes mod støv og skader.

Vitrineskabet har fem faste hvide hylder, der kan rumme alt fra porcelæn og glas til flasker og bøger. Hylderne er meget robuste, så du kan være sikker på, at dine genstande vil stå stabilt og sikkert. Skabet er samtidig også meget let i sit udseende og kan nemt placeres i mange forskellige rum i dit hjem, som f.eks. stuen eller køkkenet.

Det er også en praktisk opbevaringsløsning til dit hjem, der er både stilfuld og funktionel. Men dette er netop med til at give skabet sin unikke og autentiske charme som du selv er med til at designe ift. det du vælger at sætte i det.

Skabet er håndlavet og fremstillet i træ, hvilket betyder, at mindre uregelmæssigheder kan forekomme.

Vitrineskabet er designet af by Hornsleth og forhandles kun af by Hornsleth, så her får du et skab som ikke kan købes andre steder.

Til denne serie, som vi kalder for Dixie, kan du også få et smallere skab til at supplere med, hvis du har brug for mere opbevaringsplads.

Bestil en fysisk eller virtuel fremvisning af dette smukke skab i vores showroom i Hvidovre og oplev, hvordan det kan forvandle dit hjem.

Skabet leveres samlet og fragtfrit i Danmark, men det anbefales, at mindst to personer bærer skabet på plads på grund af dets vægt på 70 kg.

Har du brug for opbæring kan dette tilkøbes.

 

 

Varen leveres fragtfrit til fortovskant. Slip for besværet tilkøb opbæring af varen.

Materiale: Mahogni
Farve: Sort
Højde: 190 cm
Bredde: 110 cm
Dybde: 40 cm
Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom