Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Reoler

Vi tilbyder flere forskellige fine og funktionelle reoler til opbevaring. Reoler er uundværlige i den skandinaviske stil, da de er med til at skabe et minimalistisk og rydeligt udtryk. I reolerne kan man placere ting man særligt er glad for og som skal have en betydelig plads i hjemmet.  I kategorien her, finder du reoler lavet af flere forskellige slags træsorter, heriblandt mangotræ, mahogni og egetræ. Derudover finder du reoler i metal, glas, marmor, jern og messing.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Indret med reoler og få plads til personlige ejendele

Brugskunst, figurer og planter er med til at skabe en unik boligindretning og kan med fordel placeres på reoler, så de virkelig kommer til deres ret. Placerer man disse genstande på reolerne kan man skabe overblik over minder, bøger og nips. På den måde kan den flotte særlige vase, eller billedet du virkelig er glad for få en plads i hjemmet.

Reolen med flere funktioner

Reoler kan være med til at definere et rum og skabe opdeling i forskellige sektioner i stuen. Stil eventuelt reolen i midten af rummet for at skabe en naturlig rumdeler, så hjemmet kan få endnu flere områder. Dette kan være fordelagtigt i særligt små hjem.

Reoler til udstilling i butikker og showrooms


Med et bredt udvalg af reoler kan vi tilbyde mange forskellige farver og materialer. Reolerne kan også bruges til butiksbrug, hvis du gerne vil gøre noget særligt ud af indretningen og udstille særlige produkter. Reolerne kan også anvendes i showrooms til at gøre udstillingerne mere lig med et vanligt hjem.

Reoler til kontorfællesskaber


Brug reolerne til opbevaring af mapper, bøger og reklamemateriale når kontoret skal fremstå flot og enkelt. Derudover kan reolerne bruges i kontorfællesskaber, hvor man på lidt plads, skal bruge så meget opbevaring som muligt.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom