Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Skabe - reoler i eg

Skal dit hjem være indrettet med gode møbler i smukt design og god kvalitet? Så er vores unikke skabe og reoler i eg et virkelig godt bud.

Man kan dårligt få opbevaringsplads nok, og kan den plads så samtidig være et smukt møbel i sig selv, er løsningen perfekt.

Stilmæssigt signalerer alle disse unikke møbler god stil og udsøgt smag, da de er udført i smukt forarbejdet egetræ. Møblerne fås i flere gode og anvendelige varianter.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Vælg imellem flere smukke egetræsmøbler

Stilmæssigt er der nogle forskellige varianter af skabe og reoler i eg at vælge imellem. Fælles for dem er, at de repræsenterer godt håndværk og god stil.

Du finder for eksempel flere typer af høje flotte skabe i sortimentet. Vælg for eksempel imellem et smukt og gedigent vitrineskab med glas på alle sider bortset fra bagbeklædningen.

Det kunne også være et helt klassisk skab med låger uden glas.

I sortimentet findes også mindre skabe til at hænge på væggen.

Reolerne findes også i flere flotte varianter. Det kan enten være en klassisk åben stigereol, eller en med glashylder eller beklædning.

Der fås reoler til at stille direkte på gulvet eller nogen, der er væghængt.

Med smukt forarbejdet naturfarvede møbler er det en fornøjelse at være nødt til at have brug for plads til opbevaring.

Gå på jagt efter dit næste stilfulde opbevaringsmøbel her.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom