Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Puf

Puf er virkelig fine i indretningen da de kan skabe en hyggelig stemning og er både praktiske og anvendelige. I denne kategori finder du bløde og unikke pufs i lækre materialer. Pufs har mange forskellige anvendelsesmuligheder i indretningen. Brug dem til at sidde på, som en fin skammel, brug dem som et lille bord med en bakke på eller brug dem som en fodskammel når du sidder i din ynglings stol. Vi har puffs i velour, læder og uld.

 

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Puffen som den fine skammel

Brug din puf som en skammel der er rigtig god og rar at sidde på. Det kan være at du har et hyggehjørne med et lille sofabord og små puffs som man kan sidde blødt og dejligt på. Brug også flere puffs på børneværelset som et dejlig blødt møbel i børnehøjde.

Puf som sidebord

Pufs er også super fine som små sideborde, hvis man placerer en flot bakke ovenpå. Flere bruger puffen kombineret til at sidde på, men også foran sengen om søndag, hvor morgenmadsbakken står helt perfekt. Sådan bruger du dine møbler endnu mere funktionelt og det åbner op for en mere skandinavisk minimalistisk stil.Puf til afslapning

Trænger du til afslapning og læsning af en god bog er puffen perfekt når du sidder i din ynglings lænestol. På den måde får du slappet af i benene og nydt en god stund i enten sofaen eller i lænestolen. Det er en god måde at nyde søndagen på.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱