Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her
 Statement Puf Velour - Honey Yellow fra BePureHome i Velour (Varenr: 378663-14) Statement Puf Velour - Honey Yellow fra BePureHome i Velour (Varenr: 378663-14)
  •  Statement Puf Velour - Honey Yellow fra BePureHome i Velour (Varenr: 378663-14)
  •  Statement Puf Velour - Honey Yellow fra BePureHome i Velour (Varenr: 378663-14)
Varenr. 378663-14

Statement Puf Velour - Honey Yellow

2.297 DKK

Forventet leveringstid:August 2024

Mål: 40 x 80 x 55

En [produkt] i honey yellow, der passer perfekt ind i stuen sammen med en lænestol eller en sofa. Læn dig tilbage i lænestole smæk benene op på denne puf og nyd et par timer med en god bog.

Pufen er fremstillet i velour, der gør at Pufen føles blød samtidig med at overfladen har en fin glans. Velour er 100% polyester, hvilket gør at Pufen yderst holdbar og funktionel i de fleste hjem. Materialet er nemt at vedligeholde og forbliver pænt i lang tid.

Velour er desuden yderst moderne i øjeblikket og giver et blødt og lækkert look, der inviterer til afslapning og nydelse i det moderne hjem.

Er du klar til at komme med et statement? Denne serie, Statement, fra BePureHome er robust i dets udformning samtidig med at designet er rent og tidløst. Desuden er det sofaer og lænestole, hvor der er lagt vægt på komfort. Statement serien er produkter, der designet med henblik på, at man godt må lægge mærke til dem, når man kommer ind i hjemmet. Designet med henblik på at skabe blikfang.

Se alle produkterne i Statement serien

Varen leveres fragtfrit til fortovskant. Slip for besværet tilkøb opbæring af varen.

Hent produktblad
Materiale: Velour
Farve: Gul
Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱