Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Rumdeler

Rumdelere er en fantastisk måde at skabe diversitet i indretningen. Det smarte ved rumdelerne er at man nemt kan ændre hele boligstylingen nemt og hurtigt ved hjælp af rumdeleren. Skab forskellige miljøer i et enkelt rum ved at bruge en rumdeler.
Lav eksempelvis et loungemiljø med sofaer og små borde på den ene side og lav spisebordsmiljø på den anden.  Rumdelerne er lavet i smukt materiale og er meget dekorative i sig selv. Brug også rumdelerne i soveværelset og brug det til at hænge dit ynglingstøj på.

 

Det gode kontormiljø med brug af rumdelere

For at skabe et godt kontormiljø er det vigtigt at kunne skabe ro, så man kan sidde og koncentrere sig. Derfor er rumdelere geniale, til at skabe små kroge så dine medarbejdere får de bedst mulige forhold til at arbejde godt og effektivt. Kombinér flere rumdelere og skab flere forskellige miljøer. Fordelen er at rumdelerne nemt kan rykkes rundt som man ønsker.

Rumdelere i skolen

Skab et godt arbejdsmiljø i klasseværelset. Når børn skal koncentrere sig er det vigtigt at der er ro omkring arbejdet. Brug rumdelerne i klasseværelset til at opdele grupper af børn, så de kan arbejde sammen i små grupper om forskellige arbejdsopgaver. På den måde kan et stort klasseværelse forvandles til små individuelle rum, når der er brug for det.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom