Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Udstillingsmontrer

En udstillingsmontre i glas er en god løsning i forbindelse med butiksindretning, hvis du vil udstille dine varer. Dens elegante udtryk og gennemsigtige glaslåger gør det let og overskueligt for dine kunder at se dit udvalg. En glasmontre er især oplagt i frisørsaloner, caféer, på restauranter og i butikker med tøj, smykker og andre accessories, fordi den giver mulighed for at præsentere varerne på en flot måde. En montre er også ideel i et showroom, i forbindelse med en udstilling, på et museum eller til at udstille pokaler, beviser eller lignende.

Filtrer

Væk dine kunders interesse med montrer i glas

I denne kategori finder du mange forskellige udstillingsmontrer. Fælles for dem alle er, at de har en, to eller fire sider af glas, hvilket giver dem et let og elegant udtryk. De er perfekte til butiksindretning og udstilling af varer, fordi de gør det let for dine kunder at se, hvad du har. Derudover sørger en glasmontre for at vække dine kunders interesse, hvilket i mange tilfælde er rentabelt for dig. I en frisørsalon eller en smykkebutik kan de eksempelvis bruges til at udstille luksuriøse produkter.

Dekorativ udstilling i en glasmontre

Fordelen var at gøre brug af en glasmontre frem for traditionelle skabe, hylder eller reoler, er, at en montre giver dig mulighed for at udstille dine varer på en anderledes og mere indbydende måde. Du kan udstille unikke varer, varer der er i sæson, de bedst solgte produkter, de nyeste varer eller noget helt femte. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan også vælge produkter til din glasmontre ud fra en bestemt farveskala eller i forbindelse med diverse højtider, hvilket kan skabe mersalg. Vælger du en montre, hvor der er glas i toppen, kan dine kunder se ned på dine varer, så de kommer til deres ret.

En glasmontre giver nye muligheder for indretning

Som forretningsdrivende tænker man ofte i nye baner for hele tiden at finde ud af, hvordan man bedst kan indrette sin butik. Hos os finder du blandt andet et sæt at to små montrer i egetræ, som kan bruges som et dekorativt element i din butik. Fyld dem med dekorative muslingeskaller, smukke sten eller planter eller med smykker, make-up artikler, ure, tilbudsvarer eller hvad du har lyst til den pågældende dag. Vælger du en montre fra PB Home i mørkt træ får du en montre, der har et gammel look, som giver din forretning et udtryk, der minder mest om en gammeldags og hyggelig købmand.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom