Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Borde og Bænke

Borde er uundværlige i enhver forretning. I mange tilfælde gælder dette også for bænke. I denne kategori finder du det perfekte bord, uanset om det er et spisebord, et cafébord, et træbord eller noget helt fjerde, du er på udkig efter. Vores udvalg spænder fra et bord i træ eller beton til modeller støbt i jern eller med en dekorativ marmorplade. Er du udkig efter en bænk, finder du i denne kategori flere forskellige eksemplarer i træ eller med træben. Ligesom det gælder for alle møbler og alt interiør hos by Hornsleth, er vores inventar i denne kategori også en kombination af rustikke og romantiske styles inspirerede af skandinavisk indretning.

Hvorfor investere i en bænk?

Mange af vores kunder spørger os, hvorfor de skal vælge en bænk frem for traditionelle stole, når de skal vælge siddepladser til deres spisebord. Hos by Hornsleth mener vi, at en bænk er mere elegant, end mange stole er. Hos os finder du blandt andet en bænk i mørkt træ med jernstel, en lys træbænk og flere romantiske bænke i lyst træ med elegant lysegrå beklædning. Sidstnævnte er ideelle til at have stående rundt omkring i din forretning, så dine kunder kan tage et hvil eller vente på, at det bliver deres tur.

Et betonbord til køkkenet eller terrassen

Hvis du, ligesom os, elsker at indrette din forretning med anderledes inventar, er et betonbord et godt bud herpå. Hos os finder du både et spisebord i beton og en taburet i beton. Både spisebord og taburet er lavet i fiberbeton. Et betonbord er meget karakteristisk og skaber et rustikt look, uanset hvor du bruger det. Du kan bruge et betonbord som et traditionelt spisebord, men du kan også bruge det som en disk eller til udstilling af varer. Har du lyst til anderledes indretning af din terrasse, gør dette bord sig særligt godt her.

Det perfekte rustikke træbord

Hvis du er på udkig efter et træbord til din forretning, er det også i denne kategori, du skal lede. Vi har et stort udvalg af rustikke borde i træ. Fælles for dem er, at de har et råt look. Har du mod på at prøve et moderne og anderledes træbord, finder du både et spisebord i blåt -, grønt - og rødt træ hos os. Et træbord kan kombineres med elegante stole eller en elegant bænk for at bryde med dets rustikke look, men det kan også kombineres med vores stole fra Trademark Living, hvis du ønsker en gennemgående rå stil.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱