Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Loftslamper

Dit valg af indendørs belysning har stor betydning for din forretnings samlede udtryk. Selvom indendørs lamper har til formål at lyse lokaler op, bør det ikke være ensbetydende med, at de er kedelige. Hos by Hornsleth har vi i denne kategori samlet et udvalg af loftslamper, som sørger for optimal indendørs belysning, og som på samme tid er yderst dekorative. Kendetegnende for udvalget af loftslamper er, at lamperne er lavet af nyligt moderne og anderledes materialer, og at de sætter prikken over i’et i enhver forretning, butik eller lignende.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Loftslamper i nytænkende materialer er et hit

Det er de færreste, der forbinder loftslamper med materialer såsom tråd, strik, jute, træ og jern. Ikke desto mindre finder du flere forskellige loftslamper i disse materialer hos by Hornsleth. De interessante materialer gør disse loftslamper til et hit hos alle, der ønsker interiør, som skiller sig ud fra mængden. Kendetegnende for lamperne i disse materialer er, at det er deres materiale, der designmæssigt er det bærende element for dem. Vælger du en af vores lamper i strik, jute eller tråd, får du tilmed et dekorativt lysfald og mønster på omgivelserne.

Den rette belysning er altafgørende

Når du vælger indendørs belysning, skal du naturligvis vælge de loftslamper, der giver den rette belysning afhængigt af formålet. I en butik med tøj, smykker eller andre varer, hvor kunderne skal kunne se farver og detaljer tydeligt, er det en god idé at vælge loftslamper, der giver et stærkt lys. Er det en café eller en restaurant, du skal købe butiksinventar til, kan du med fordel vælg modeller med et anderledes lys. Ønsker du sidstnævnte, bør du kigge nærmere på vores strikkede loftslamper eller vores loftslamper i jute. Er skarp belysning vigtigere for dig, er vores pendel fra Lene Bjerre eller rå gulvlampe fra Trademark Living det bedste bud på indendørs belysning.

Glimtende lysekroner med krummelurer og sten

Hvis du har lyst til at gå all in på glitter, sten og diamanter, er vores lysekroner det perfekte valg. Fælles for dem er, at de glimter, er ekstravagante, og at de giver et smukt lys. Deres eksklusive udseende er med til at give din forretning karakter og klasse. Vi fører traditionelle lysekroner med prismer og med både fem og seks arme. Har du mod på at prøve en anderledes lysekrone, finder du i denne kategori også lysekroner lavet af muslingeskaller og kæder eller i utraditionelle udformninger.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱