Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Caféstol og bord

Uanset hvilken form for forretning, du skal indrette, får du brug for stole. Fælles for alle vores stole i denne kategori er, at de har et forholdsvist råt og rustikt udtryk. Det gør dem perfekte til butiksejere, der ønsker at bryde med det traditionelle look i en restaurant, café eller lignende. Det rå udtryk skyldes i særdeleshed de mange anderledes og rå materialer, der er brugt til at lave dem. Alle cafestole, stole og klapstole i kategorien findes i flere forskellige farver og kan kombineres på kryds og tværs. Skal du købe et større parti stole, kan du kontakte os på by@hornsleth.dk for information om rabataftaler.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Stole fra Trademark Living

Mange af de stole, du finder i denne kategori, er fra mærket Trademark Living. Kendetegnende for mærkets inventar er dets rustikke look, hvilket er tydeligt at se, når man kigger på vores stole, drejeskamler, caféstole og meget mere fra brandet. Det rustikke look skyldes de rå materialer, der er brugt til at lave stolene af. Fordelene ved at vælge stole fra Trademark Living er, at de er stabelbare. Dette er en uundværlig egenskab, når det gælder stole til forretninger, fordi det gør det hurtigt at rydde sit inventar frem og væk.

Stole i flet, jern, metal, læder og træ

I kategorien finder du stole i mange forskellige materialer. Du finder blandt andet romantiske farverige cafestole i rattan fra Sika-Design og stole i metal, læder, jern og træ fra Trademark Living. Både vores cafestole og stole i jern og metal kan tåle udendørsbrug. Materialer har derudover dét til fælles, at de har en god holdbarhed, og at de tåler slid, hvilket er vigtigt, når man køber inventar til forretninger. De romantiske cafestole fra Sika-Design har et romantisk og sødt look og findes også som skammel og barstol i samme materiale og farver.

Praktiske klapstole i metal

Det er en god idé at supplere sin samling af stole med en klapstol - helst flere. En klapstol fylder meget lidt og kan derfor gemmes væk, når den ikke er i brug. Vælger du en klapstol fra Trademark Living, får du en rå stol i metal. Om du vælger den i blå, grøn, rød eller i blank er op til dig selv. En klapstol behøver ikke at være en reservestol, som kun trækkes frem ved særlige begivenheder. Den kan uden problemer bruges som det bærende inventar i en forretning. Derudover er den ideel til kontoret, omkring et spisebord eller til give terrassen eller hjemmet et rustikt twist.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱