Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Tøjstativer

Et tøjstativ kan bruges til mere end opbevaring af tøj i tøjbutikker. Det kan også bruges i garderoben i en restaurant, på én café, i en frisørsalon eller i en hvilken som helst anden forretning. Nedenfor finder du flere klassiske tøjstativer, mere end ét tøjstativ af vandrør samt et flytbart og moderne tøjstativ på hjul. Du finder alt fra romantiske modeller med krummelurer og andre dekorative detaljer til rustikke modeller, der passer perfekt ind i den moderne skandinaviske boligstil. Fælles for dem er, at de, ligesom vores resterende produkter, er nordisk design og passer ind i den moderne skandinaviske indretningsstil.

Smuk opbevaring af overtøj

Når kunder kommer ind i en forretning, har de i mange tilfælde brug for et sted, hvor de kan opbevare deres overtøj. Mange forretningsejere vælger at bruge knager, en knagerække eller en stumtjener til formålet. I mange tilfælde fungerer disse løsninger godt, men så snart der er for meget overtøj på dem, falder det ned. Vælger du et tøjstativ i stedet, bliver dette ikke et problem. Et tøjstativ kan rumme meget overtøj på én gang, uden det falder ned, hvilket gør det langt mere praktisk og funktionelt. Udover at det er mere praktisk, er det også smukkere at have farvestrålende jakker og halstørklæder hængende side om side på et dekorativt tøjstativ.

Et tøjstativ med hylder -  flere opbevaringsmuligheder

Hvis du ønsker flere opbevaringsmuligheder, end et traditionelt tøjstativ kan give, kan du vælge en af vores modeller med hylde i bunden. Disse giver mulighed for at opbevare fodtøj på dem. Du kan også bruge hylden til opbevaring af handsker, halstørklæder, cykelhjelme og andet tilbehør ved at placere kurve eller kasser på dem. Er du på udkig efter et anderledes tøjstativ med hylde, bør du kigge nærmere på vores model fra Trademark Living, som designmæssigt har en rustik træhylde som det bærende element. Vil du gøre dit tøjstativ endnu mere dekorativt, kan du bruge nogle flotte farvestrålende bøjer på det.

Prøv et anderledes og råt tøjstativ af vandrør

Inden for de seneste år er et tøjstativ af vandrør blevet populært som aldrig før. Sådanne finder du også hos by Hornsleth. De er lavet af oprindelige vandrør, hvilket giver dem et råt udseende. Deres rå udseende betyder, at et sådant tøjstativ er med til at skabe kontrast til det rum, de placeres i. Udover at du er sikker på, at et tøjstativ af vandrør holder godt, kan du også regne med, at de kan opbevare meget tøj på én gang på grund af deres kraftige materiale.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom