Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Skabe og reoler

Når du skal indrette din forretning, får du brug for noget inventar, der kan bruges til opbevaring. Dels har du brug for nogle møbler, der kan opbevare dine varer i selve butikken, men det er også nødvendigt med inventar, som kan bruges til opbevaring i forretningens baglokale og på lageret. I denne kategori finder du skabe og reoler til dette formål. Du finder vitrineskabe, glasskabe, rullevogne, åbne skabe, bogreoler, depotskabe, væghængte hylder og meget mere. Med andre ord finder du alle de reoler og skabe, du får brug for til indretning af din forretning og dens tilhørende lokaler.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Smuk opbevaring med et vitrineskab

En stor del af vores skabe er vitrineskabe. Denne betegnelse dækker over skabe med glaslåger, som giver udsigt til deres indhold, som er placeret på hylder. Vitrineskabe er de mest dekorative af vores opbevaringsmøbler, fordi de er elegante, og fordi de giver mulighed for at udstille varer og at lave dekorative udstillinger. De fås i flere forskellige modeller, så du er sikker på at finde den slags, der passer til din restaurant, butik eller café. Foretrækker du en model uden glaslåger, fører vi også sådanne vitrineskabe. Fordelen ved at vælge vitrineskabe er, at de er smukke og elegante, og at de giver rummet et eksklusivt udtryk.

Anderledes og dekorativ opbevaring med en rullevogn

Hvis du ønsker en forretning, der skiller sig ud fra mængden, er det en god idé at vælge anderledes skabe og reoler. Hos by Hornsleth finder du blandt andet rullevogne, som ikke ligner det, alle andre forretninger har. Vores rullevogne fra Hübsch passer, med deres lyse egetræshylder og lyse metal, perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. Er du mere til opbevaringsmøbler i et rustikt design, bør du kigge nærmere på vores reoler på hjul fra Trademark Living, som er lavet i rustikt træ, der giver kant til enhver butiksindretning. En anderledes og dekorativ indretning får din butik til at skille sig ud fra mængden.

Hold styr på dine varer med praktiske reoler og skabe

Når man driver en forretning, har man også brug for opbevaringsmøbler til opbevaring af sine varer i butikken. Til dette formål er vores reoler perfekte, da de både er dekorative og praktiske. Alle sammen har de indbygget flere forskellige hylder, som gør det let at holde styr på de forskellige ting. Du kan placere dine varer direkte på hylderne eller i kasser med mærkater på. Vælger du nogle af vores åbne reoler eller et vitrineskab med glaslåger, er det let for dig og dine kunder at se, hvor de forskellige ting befinder sig, så I ikke skal bruge unødig tid på at lede efter dem.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom