Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Diske - Barer

Hvis der er én form for inventar, du ikke kan undvære i din forretning, er det en butiksdisk. I mange forretninger er den hele udgangspunktet for den handel, der finder sted. Det er også her, man som kunde oftest bestiller mad, får vejledning og betaler for sit køb. Hos by Hornsleth vil vi gerne være med til at gøre dette til en endnu mere speciel oplevelse for dine kunder ved at give vores bud på, hvordan en flot og anderledes disk ser ud. Her finder du mange forskellige diske samt mere end én slags bar, som alle har dét til fælles, at de er utroligt dekorative.

Din butiksdisk er det første, dine kunder ser

Mange butiksejere har tendens til at undervurdere vigtigheden af en disk. Den er dog vigtigere end som så, fordi det er noget af det første, dine kunder ser, når de træder ind i din forretning. Derfor har det også stor betydning, hvilken butiksdisk du vælger. Hos by Hornsleth finder du mange forskellige modeller, som hver især har indflydelse på, hvordan din butik fremstår. Du kan finde alt fra en vintage disk med smukke detaljer til bardiske i glas eller i rustik træ, hvor diskens traditionelle ben er skiftet ud med hjul.

Vis dine varer frem i en disk af glas

Hvis du driver en forretning med smukke accessories, er det en god idé at vælge en disk i glas. Diskens glas giver dig nye og anderledes muligheder for at vise dine varer frem, så de præsenterer sig på bedst mulig vis. Hvis du fører smykker i din butik, er det en god idé at vælge en elegant butiksdisk med glas i låget, så dine kunder kan kigge ned på smykkerne. En traditionel disk med glasforside giver dig mulighed for at præsentere dine varer flot, så de kan ses fra lang afstand, og så du vækker dine kunders interesse.

Prøv en iøjnefaldende bar lavet af lastbil

Hvis du er modig, når det gælder butiksindretning, er du kommet til det rette sted. Hos by Hornsleth fører vi en bar, der er lavet af en gammel lastbil. Det giver den et gammel og råt look, som ikke er til at finde hos andre producenter. Denne bar kan bruges som en traditionel bar, hvor dine kunder kan sidde og spise og drikke, men mange bruger den også som en traditionel disk, omend den er forholdsvis smal. Hvis du ikke ønsker en butiksindretning, der er for feminin, er denne lastbilinspirerede bar oplagt. Dens rå udtryk skaber kant i indretningen og giver dine kunder noget at snakke om.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom