Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Billedrammer

Vores udvalg af billedrammer består af rammer i forskellige materialer og i forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at de er lavet i træ, som er et godt og slidstærkt materiale til formålet. De fås i både mørkt træ og i lyst træ og enkeltvis eller i sæt, hvorfor du er sikker på at finde de helt rigtige rammer til lige netop det formål, du skal bruge dem til. Hos by Hornsleth vægter vi kvalitet over kvantitet, hvilket selvfølgelig også gør sig gældende for vores billedrammer, hvorfor du trygt kan købe dem her hos os.

Personlighed i boligindretningen

Det kan være svært at få udtrykt sin personlighed i sin bolig. Dette kan billedrammer lave om på, fordi de med deres mulighed for udskiftning af indhold gør det muligt selv at sætte præg på indretningen. Den letteste måde at tilføre boligen personlighed på er ved at sætte fotografier, man selv har taget, fotografier fra ferier, familieportrætter, tegninger, kort eller lignende i og hænge dem centralt i hjemmet, så de er tydelige at se.

Nem udskiftning af indhold

Det smarte ved billedrammer i indretningen er, at det er muligt at udskifte deres indhold, hvilket gør det muligt altid at kunne personliggøre sin indretning på, såfremt man ønsker dette. Dette gør billedrammer til en god investering, der er brugbare mange år frem. Udskiftningen af indholdet foregår ved at fjerne bagsiden og klemmerne, der holder rammen på plads, hvorefter indholdet kan udskiftes, før begge dele sættes på igen, og de er klar til at blive hængt op.

Sæt eller enkeltvis – billedrammer til alt

Hos os finder du både billedrammer i sæt og enkeltvis. Når de hænges op i sæt af flere, bliver overfladen, de dækker, større, hvilket skaber mere blikfang. Hvis man vælger at sætte flere rammer op sammen, er det især flot at sætte billeder i, der minder om hinanden, eller som har de samme nuancer. Til dette formål foreslår vi vores fotorammer i sæt af tre eller fire, som kan placeres i en firkant, på række eller forskudt på væggen. Hvis du er vild med idéen om flere billedrammer på den samme væg, giver det også et flot udtryk at placere rammer i forskellige størrelser forskudt af hinanden, da dette skaber et anderledes og personligt udtryk, som er meget populært på nuværende tidspunkt.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom