Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Biopejs til gulv

Der findes flere typer af biopejse. En af dem er de biopejse til gulv eller også kaldet stående biopejse. Vi hos by Hornsleth, har hele sortiment af disse flotte Ground og Steel modeller fra Le Feu og vi har dem også på lager. Mange tror at en biopejs kun er til hygge, men giver også en rigtig god varme. Rigtig mange har allerede fundet ud af at en biopejs er et rigtig godt alternativ til en brændeovn, samtidig med at være en supplerende varmkilde.

Bestil tid og kom forbi vores showroom i Hvidovre hvor vi flere af modellerne stående. Vi er parat tl at fortælle dig alt om disse biopejse og vil gerne vise dig hvordan de fungerer. Vi har solgt Le feu biopejse i alle de år Le Feu har været på markedet. Vi har derfor en stor ekspertise indenfor Le Feu og deres biopejse, og er klar til at rådgive dig, så du får den helt rigtig biopejs til dit hjem og behov.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvilken optændsningsvæske bruges til en biopejs?

En biopejs bruger bioethanol som brændsel. Det er vigtigt at du får en god bioethaol til din biopejs for at få det bedste ud af den.

Biopejsen brænder ca 4-6 timer på 1.5 liters bioethanol.

Vi kan anbefaler at du bruger bioethanolen fra Le Feu, som er Co2 neutral og lugtfri. Den kan du finde her: https://byhornsleth.dk/tilbehoer-til-biopejs

Der kræves ingen form for skorsten eller udsugning, når din biopejs skal monteres. Det vil derfor kun tage 15 minutter og montere sin stående biopejs.

Hvad skal der bruges for at komme i gang med en stående biopejs?

Når du køber en biopejs til gulv følger alt med, så du kan komme i gang med det samme. Det eneste du skal tilkøbe er bioethanol.

Til vores GROUND model kan du vælge mellem 3 slags underskåle. De fås i børstet stål, i sort stål, eller i Rose Gold. Når du har valgt en biopejs med underskål skal der også monteres ben. Disse ben er der 2 længder af. 45 cm og 79 cm. De kan fås i farverne sort, røget eg, sæbebehandlet eg, som er en lys eg, samt i Rose Gold.  

Vælger du en STEEL-model, så betyder det at du får en biopejs som står på en tung jernplade. Denne fås i børstet stål samt sort stål. Ligeledes fås stangen som monteres mellem plade og biopejs i børstet stål samt sort stål. Længderne på disse stænger er 50 cm eller 80 cm.

Kuplerne er fremstillet i tykt støbejern og fås i farverne sort eller hvid.

Kontakt os:

Har du spørgsmål til vores biopejse eller har lyst til en fremvisning af dem, i vores showroom på Kanalholmen 14V i Hvidovre, så kontakt os da på telefon 38 42 44 66. Vi glæder os til at kunne dele ud af vores ekspertise. 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom